Çözüldü Anakart CPU ışığı yanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
İzmir
Daha fazla  
Anakart
MSI A320 PRO-E
İşlemci
Ryzen 5 5600
Bilgisayarın açılmasında, çalışmasına sıkıntı yok fakat işlemci değişikliği sonra böyle oldu. Sizce bir nedeni var mı?

Çözüm
O modelde böyle bir durum var, bug diyebiliriz, görmezden gelin, sorun yaratmaz.
O modelde böyle bir durum var, bug diyebiliriz, görmezden gelin, sorun yaratmaz.
Tamam hocam teşekkür ederim.
Hocam biraz arastirdim birkac kisi anakarti degistirerek cozmus eğer ki kullanimda sorun yapmiyorsa pek ellemeyin bence yansin islemci hata veriyor olabilir 2. el mi aldiniz islemciyi.
Kullanımda şuan sorun yok işlemci sıfırdı montajını daha bugün yaptım.

beyaz led mi yanan?
Evet beyaz LED.

Şu konuya bir bak, gerçi o arkadaşın hiç görüntü gelmemiş ama işine yarayabilir bilgiler.

Hocam yuke falan girince bir şey olmuyorsa oyle kullanin derim ben.
Tamam hocam şimdi yeni donanım taktım diye bilgisayarı sıfırladım tam yüke soktuktan sonra geri dönüş yapıcağım.
İşlemcide sorun olsaydı çalışmazdı büyük ihtimal anakart ile alakalı Ryzen 5 5600'ü A320 anakarta takınca normal

Tam yükte hiç bir şey olmadı sorun anakartta o da sıkıntı değil yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…