Çözüldü Anakart CPU ışığı yanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Maison

Femtopat
Daha fazla  
Anakart
MSI B450 A PRO MAX
İşlemci
AMD 6600
PC açılıyor ama görüntü gelmiyor anakart CPU ışığı yanıyor, BIOS update yapmadım. Sorun ne olabilir?

Çözüm
Bios ayarlarını değiştirdiniz mi? Bios pilinin yanında JBAT1 yazan iki bacaklı pinler var. Onların ikisine birden tornavida değdirip 5-10saniye tutun. Bios resetlencek. Bios ayarlarınız gidecek ama ilk bu yolu denemelisin
Bios ayarlarını değiştirdiniz mi? Bios pilinin yanında JBAT1 yazan iki bacaklı pinler var. Onların ikisine birden tornavida değdirip 5-10saniye tutun. Bios resetlencek. Bios ayarlarınız gidecek ama ilk bu yolu denemelisin

Çözüm

Hocam göremedim yardımcı olursan sevinirim bir de bahsettiğin uygulamayı güç açıkken mi yapacağım

AA jbat1'i gördüm hocam hemen yanındaymış kusura bakma güç açıkken mi yapayım

BIOS pilin neden takılı değil? BIOS pilinin yanında solunda jbat1 yazan yer var. Pili tak PC kapalıyken o pinlerin ikisine birden 10saniye temas ettir.

hocam güç açıkken mi yapıyım

yaptım hocam ama halen ışık yanıyor ve aynı

O zaman siz anlayan birine gösterin bence. Çünkü donanımsal bir sorun olabilir.

Aynı sorun bendede var cpu ışığı yanıyor enerji kesiliyor sonuca ulaşabildin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…