E efenejdet Decapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 82 11 Kasım 2019 #1 Vatan'dan ASUS A320M-K aldım, BIOS için gönderdim. CPU yuvası arızalı dediler, benim işlemcinin pini kırıktı, içine pin koymuştum. Biri kısa geldi, bir tane daha attım, birkaç yamuk vardı, onları da yaptım. İçine pin bacak attığımda olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2019
Vatan'dan ASUS A320M-K aldım, BIOS için gönderdim. CPU yuvası arızalı dediler, benim işlemcinin pini kırıktı, içine pin koymuştum. Biri kısa geldi, bir tane daha attım, birkaç yamuk vardı, onları da yaptım. İçine pin bacak attığımda olabilir mi?
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2019 #2 Gerçekten böyle bir sorunu böyle bir işlemle çözebildiniz mi? Hayretler içindeyim.
E efenejdet Decapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 82 10 Aralık 2019 #3 MayCrasH dedi: Gerçekten böyle bir sorunu böyle bir işlemle çözebildiniz mi? Hayretler içindeyim. Genişletmek için tıkla... çok yardımcı oldun sağol
MayCrasH dedi: Gerçekten böyle bir sorunu böyle bir işlemle çözebildiniz mi? Hayretler içindeyim. Genişletmek için tıkla... çok yardımcı oldun sağol