ethemdzdar1 Femtopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #11 ItsAllGoodman dedi: Olabilir. Genişletmek için tıkla... Ha bu arada söylemeyi unuttum. Sistemim uzay montaj. Fakat ümidim kesildi. Yeni ekran kartını bekleyeceğim.
ItsAllGoodman dedi: Olabilir. Genişletmek için tıkla... Ha bu arada söylemeyi unuttum. Sistemim uzay montaj. Fakat ümidim kesildi. Yeni ekran kartını bekleyeceğim.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.120 Makaleler 3 Çözümler 194 18 Temmuz 2022 #12 ethemdzdar1 dedi: Ha bu arada söylemeyi unuttum. Sistemim uzay montaj. Fakat ümidim kesildi. Yeni ekran kartını bekleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bana ekran kartı kaynaklı gibi geliyor. O yüzden kesin karar vermeyin şimdiden.
ethemdzdar1 dedi: Ha bu arada söylemeyi unuttum. Sistemim uzay montaj. Fakat ümidim kesildi. Yeni ekran kartını bekleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bana ekran kartı kaynaklı gibi geliyor. O yüzden kesin karar vermeyin şimdiden.
ethemdzdar1 Femtopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #13 ItsAllGoodman dedi: Bana ekran kartı kaynaklı gibi geliyor. O yüzden kesin karar vermeyin şimdiden. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım eski sistemimde sorunsuz çalışıyor. Ama dediğim gibi bekleyeceğim. Yine de çok teşekkür ederim yardımınız için.
ItsAllGoodman dedi: Bana ekran kartı kaynaklı gibi geliyor. O yüzden kesin karar vermeyin şimdiden. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım eski sistemimde sorunsuz çalışıyor. Ama dediğim gibi bekleyeceğim. Yine de çok teşekkür ederim yardımınız için.