Anakart değişikliğinde format atmak gerekli mi?

OxyGennn

Kilopat
Anakart, Islemci ve RAM Degistirdim. Parcalar 2 gün sonra gelecek. Format atacağım bilgisayara Parcalar gelesiye kadar. Oyunları falan indirmeyi düşündum fakat yeni gelen parcalar gelince format atmak daha mı sağlıklı olur diye size sormak istedim

Ee geriye ne kaldı hocam? Anakart, işlemci, RAM değiştiriyorsunuz. Elbette format atmak çok daha sağlıklı olur.

Ee geriye ne kaldı hocam? Anakart, işlemci, RAM değiştiriyorsunuz. Elbette format atmak çok daha sağlıklı olur.
Kendimi Ifade edemedim galiba zaten format aticam falat yeni parcalarlami format atiyim yoksa eski parcalarla format atsamda olurmu diye sordum

Kendimi Ifade edemedim galiba zaten format aticam falat yeni parcalarlami format atiyim yoksa eski parcalarla format atsamda olurmu diye sordum
Yeni parçalarla tabii ki. Chipset driver'ı, anakartın üzerindeki bileşenlerin driver'ları vs. her şey yeni sisteme göre olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…