Anakart değişimi gerekli mi?

bcoNe

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bende MSI 2070 Super Gaming X Trio var ve ekran kartı anakarta giren kablo uçlarını eziyor. Anakartı değiştirmeme gerek var mı? Şu anki anakartım MSI A520M-A Pro, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kullandığın kasa modeli nedir? Görsel yükler misin?

Hocam anakart yerine bence ekran kartını değiştirsen daha iyi olur, kartın boyutu yaptığı işten büyük, bayağı kastırmış soketi, bütçen varsa 2. el çift fanlı 3060 Ti, 3070, 4060 gibi kartlara bakabilirsin. Yoksa uygun fiyata ATX anakart bakmalısın.

o kadar bütçem yok ama anakart önerir misiniz işlemcim r5 5600 anakart bakıyordum bende tavsiyeniz olursa

USB 3.0 kablosuna fazla basmış, sıkıntı çıkacak düzeyde değil, kasanın önündeki 3.0 portlarını kullanmam derseniz onu çıkarabilirsiniz, diğerleri çok sıkışmamış.

@bcoNe

USB 3.0 kablosuna fazla basmış, sıkıntı çıkacak düzeyde değil, kasanın önündeki 3.0 portlarını kullanmam derseniz onu çıkarabilirsiniz, diğerleri çok sıkışmamış.

@bcoNe
açıkcası şöyle söyliyim benim xmp açıkken 3600 mhzde oyundan atma sorunu vardı bende kabloların bükülmesinden kaynaklı olduğunu düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…