Anakart değişimi sonrası ekran tam ekran olmuyor

ArdaMert

Kilopat
Makaleler
2
Arkadaşlar eski MSI A320 anakartımda oyunlarda 1024X768P de ekran tam oluyordu ve yanlarda siyah yer çıkmıyordu, anakartımı B450M S2H ile değiştirdim ve 1024X768'de artık ekranda yanlarda siyah şey çıkıyor ve tam ekran oynayamıyorum, RTK diye bir programı var Gigabyte'ın onunla bir alakası olabilir mi?

Sistem:
1200 AF.
9500GT.

Bunları yazmam yeterli olacaktır herhalde.

4:3'ü denedim, yanlar kaldı sadece oyun daha geniş oldu ve kaliteyi bozdu.

Ölçeklendirmeyi nereden yapacağım?
Ekran kartı kullanmıyorsunuz sanırım, APU sistem. AMD ve APU tarafını çok bilmiyorum ama grafikleri yönetebileceğiniz Radeon Ayarları gibi bir paneliniz var mı? Varsa, GPU Ölçeklendirme'den Tam Panel seçeneğini seçin. Ölçeklendirmeyi de etkinleştirmeniz gerekiyor sanırım.

İlk mesajda belirttim, 9500GT kullanıyorum.

Eki Görüntüle 671442

İlk mesajda belirttim, 9500GT kullanıyorum.
Kusura bakmayın, fark etmemişim. Nvidia Denetim Masası'nda soldaki menüde "Ekran" altında "Masaüstü Boyutunu ve Konumunu Ayarla" sekmesine gelin. "Ölçeklendirme Nasıl Yapılacak:" kısmından "Ekran" seçeneğini seçip üstünde "Tam Ekran" seçeneğini işaretleyin. Ardından "Oyunlar ve Programlar tarafından ... geçersiz kıl" seçeneğini işaretleyip "Uygula" deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…