myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 19 Ocak 2020 #1 Fotoğrafları üstte bıraktım biri BIOS’tan biri Windows’tan. Parçalar aynı sadece anakartı değiştirdim içindeki Windows’ta aynı sizce driverlardan mı kaynaklanıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2020
Fotoğrafları üstte bıraktım biri BIOS’tan biri Windows’tan. Parçalar aynı sadece anakartı değiştirdim içindeki Windows’ta aynı sizce driverlardan mı kaynaklanıyor?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 19 Ocak 2020 #2 Anakarti degistirdin, peki sürücülerini kurdun mu? Görselleri forumun kendi sunuculari yükleyin lütfen.
Anakarti degistirdin, peki sürücülerini kurdun mu? Görselleri forumun kendi sunuculari yükleyin lütfen.
QUINRY Hectopat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 53 19 Ocak 2020 #3 Dostum fotoğrafları göremiyoruz. Share yapıp,Get shareable link'e tıklayıp onları buraya atın yada başka bir servise yükleyin...
Dostum fotoğrafları göremiyoruz. Share yapıp,Get shareable link'e tıklayıp onları buraya atın yada başka bir servise yükleyin...
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 19 Ocak 2020 #4 Önceki sürücüler kuruluysa kaldır yeni anakart sürücülerini kur.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.732 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 19 Ocak 2020 #5 Attığınız fotoğrafları burada paylaşın. Link olarak atmayın.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 19 Ocak 2020 #6 Sağolun arkadaşlar driverları kurdum düzeldi. Ben onboard lan ayarlarını biostan yapamadım sanmıştım ama sorun driverlardan kaynaklıymış. reptile dedi: Anakarti degistirdin, peki sürücülerini kurdun mu? Görselleri forumun kendi sunuculari yükleyin lütfen. Genişletmek için tıkla... Bu arada boyut büyük olduğu için yükleyemedim boyut düşürmek istemediğim için böyle yaptım fakat sizde gözükmemiş fotoğraflar. Motionless IN White dedi: Attığınız fotoğrafları burada paylaşın. Link olarak atmayın. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf kaliteli olduğu için sunucu kabul etmedi bende kalitesini düşürmek istemediğimden böyle bir şey yaptım.
Sağolun arkadaşlar driverları kurdum düzeldi. Ben onboard lan ayarlarını biostan yapamadım sanmıştım ama sorun driverlardan kaynaklıymış. reptile dedi: Anakarti degistirdin, peki sürücülerini kurdun mu? Görselleri forumun kendi sunuculari yükleyin lütfen. Genişletmek için tıkla... Bu arada boyut büyük olduğu için yükleyemedim boyut düşürmek istemediğim için böyle yaptım fakat sizde gözükmemiş fotoğraflar. Motionless IN White dedi: Attığınız fotoğrafları burada paylaşın. Link olarak atmayın. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf kaliteli olduğu için sunucu kabul etmedi bende kalitesini düşürmek istemediğimden böyle bir şey yaptım.