bewkir Decapat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #1 Ben bilgisayarımi anakart değişimi yapacağım. Anakart değiştikten sonra direkt PC çalışır mı? Ya da ne yapmalıyım?
Ben bilgisayarımi anakart değişimi yapacağım. Anakart değiştikten sonra direkt PC çalışır mı? Ya da ne yapmalıyım?
Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.492 Çözümler 2 13 Ocak 2021 #2 Çalışırda stabil olmaz. Artı 0 Eksi
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.613 Makaleler 1 Çözümler 19 13 Ocak 2021 #3 Bütün parçaların uyumlu olmasına dikkat et, eğer eski anakartın DDR3 ise sistemdeki çoğu parçayı da değiştirmek zorundasın anakartla birlikte, detaylı sistem bilgilerini vermen gerekli, yoksa yardımcı olamayız. Artı 0 Eksi
Bütün parçaların uyumlu olmasına dikkat et, eğer eski anakartın DDR3 ise sistemdeki çoğu parçayı da değiştirmek zorundasın anakartla birlikte, detaylı sistem bilgilerini vermen gerekli, yoksa yardımcı olamayız.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 13 Ocak 2021 #4 bewkir dedi: Ben bilgisayarımi anakart değişimi yapacağım. Anakart değiştikten sonra direkt PC çalışır mı? Ya da ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... AMD ise BIOS güncellemek gerekebilir. Sistemi belirtir misiniz? Artı 0 Eksi
bewkir dedi: Ben bilgisayarımi anakart değişimi yapacağım. Anakart değiştikten sonra direkt PC çalışır mı? Ya da ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... AMD ise BIOS güncellemek gerekebilir. Sistemi belirtir misiniz?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.766 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #5 Sadece anakart mı değiştirdin? Temiz kurulum yapmanı öneririm, eski anakarttan kalma chipset driver kalıntıları olabilir. Artı 0 Eksi
Sadece anakart mı değiştirdin? Temiz kurulum yapmanı öneririm, eski anakarttan kalma chipset driver kalıntıları olabilir.
Walter_White0 Hectopat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 667 13 Ocak 2021 #6 bewkir dedi: Ben bilgisayarımi anakart değişimi yapacağım. Anakart değiştikten sonra direkt PC çalışır mı? Ya da ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Win 10 ise çalışır ama temiz kurulum yapmak en iyisi. Artı 0 Eksi
bewkir dedi: Ben bilgisayarımi anakart değişimi yapacağım. Anakart değiştikten sonra direkt PC çalışır mı? Ya da ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Win 10 ise çalışır ama temiz kurulum yapmak en iyisi.
KS KS bewkir Decapat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #7 Mr. Patrick Bateman dedi: Çalışırda stabil olmaz. Genişletmek için tıkla... normalde sadece anakart değil rx580 ekran kartı ddr4 ram ve r3 3100 işlemci takacağım çünkü eski pc ddr3 yani eski Artı 0 Eksi
Mr. Patrick Bateman dedi: Çalışırda stabil olmaz. Genişletmek için tıkla... normalde sadece anakart değil rx580 ekran kartı ddr4 ram ve r3 3100 işlemci takacağım çünkü eski pc ddr3 yani eski
Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.492 Çözümler 2 13 Ocak 2021 #8 bewkir dedi: normalde sadece anakart değil rx580 ekran kartı ddr4 ram ve r3 3100 işlemci takacağım çünkü eski pc ddr3 yani eski Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi. Artı 0 Eksi
bewkir dedi: normalde sadece anakart değil rx580 ekran kartı ddr4 ram ve r3 3100 işlemci takacağım çünkü eski pc ddr3 yani eski Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi.
KS KS bewkir Decapat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #9 yani aldıktan sonra formatlayın mı diyorsunuz. Walter_White0 dedi: Win 10 ise çalışır ama temiz kurulum yapmak en iyisi. Genişletmek için tıkla... Mr. Patrick Bateman dedi: Dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... peki temizleyip chipset yenilesem başka sıkıntı kalmaz değil mi ? ( formatlamak yani yedeklemeden gibi Artı 0 Eksi
yani aldıktan sonra formatlayın mı diyorsunuz. Walter_White0 dedi: Win 10 ise çalışır ama temiz kurulum yapmak en iyisi. Genişletmek için tıkla... Mr. Patrick Bateman dedi: Dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... peki temizleyip chipset yenilesem başka sıkıntı kalmaz değil mi ? ( formatlamak yani yedeklemeden gibi
Walter_White0 Hectopat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 667 13 Ocak 2021 #10 bewkir dedi: Yani aldıktan sonra formatlayın mı diyorsunuz. Peki temizleyip chipset yenilesem başka sıkıntı kalmaz değil mi? ( formatlamak yani yedeklemeden gibi Genişletmek için tıkla... Aynen. Artı 0 Eksi
bewkir dedi: Yani aldıktan sonra formatlayın mı diyorsunuz. Peki temizleyip chipset yenilesem başka sıkıntı kalmaz değil mi? ( formatlamak yani yedeklemeden gibi Genişletmek için tıkla... Aynen.