B Berkay Çiftçi Kilopat Katılım 24 Aralık 2013 Mesajlar 48 Çözümler 1 12 Mayıs 2022 #1 Yeni anakart aldım, eski Windows 10 Home ürün anahtarımı şimdiki sistemime giremiyorum. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2022
Yeni anakart aldım, eski Windows 10 Home ürün anahtarımı şimdiki sistemime giremiyorum. Ne yapmalıyım?
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 12 Mayıs 2022 #2 Key'in türü muhtemelen OEM, bu key'ler tek bilgisayar için geçerlidir. Kullandıktan sonra anakart'a işlenir ve tekrar kullanılmaz.
Key'in türü muhtemelen OEM, bu key'ler tek bilgisayar için geçerlidir. Kullandıktan sonra anakart'a işlenir ve tekrar kullanılmaz.
4 462488 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 12 Çözümler 95 12 Mayıs 2022 #3 Eski lisansınız için bir şey yapmanıza gerek yok. İptal olmuş durumda, yeni lisans satın almanız gerekli.
Eski lisansınız için bir şey yapmanıza gerek yok. İptal olmuş durumda, yeni lisans satın almanız gerekli.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.145 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2022 #4 Home anahtarınız Retail ise etkinleştirme kısmından eski anakartınızı yani bilgisayarın ismini göstererek değişim gösterebilirsiniz ve lisansınız tekrar aktif olur.
Home anahtarınız Retail ise etkinleştirme kısmından eski anakartınızı yani bilgisayarın ismini göstererek değişim gösterebilirsiniz ve lisansınız tekrar aktif olur.
B Berkay Çiftçi Kilopat Katılım 24 Aralık 2013 Mesajlar 48 Çözümler 1 13 Mayıs 2022 #5 Windows ürün anahtarım OEM software yeniden ürün anahtarı almak gerekiyor sanırım.
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 13 Mayıs 2022 #6 Berkay Çiftçi dedi: Windows ürün anahtarım OEM software yeniden ürün anahtarı almak gerekiyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Eğer bilgisayar parçalarında değişiklik yapacaksanız Retail key alın.
Berkay Çiftçi dedi: Windows ürün anahtarım OEM software yeniden ürün anahtarı almak gerekiyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Eğer bilgisayar parçalarında değişiklik yapacaksanız Retail key alın.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #7 Windows 10'u Microsoft hesabıyla kullandığınız olduysa belki o hesaba giriş yapmak Windows'un etkinleşmesini sağlayabilir, lisansınız Retailse şayet.
Windows 10'u Microsoft hesabıyla kullandığınız olduysa belki o hesaba giriş yapmak Windows'un etkinleşmesini sağlayabilir, lisansınız Retailse şayet.
B Berkay Çiftçi Kilopat Katılım 24 Aralık 2013 Mesajlar 48 Çözümler 1 13 Mayıs 2022 #8 Windows ürün anahtarım Retail değil ama Microsoft hesabıma kaydetmiştim ürün anahtarını.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #9 Berkay Çiftçi dedi: Windows ürün anahtarım Retail değil ama Microsoft hesabıma kaydetmiştim ürün anahtarını. Genişletmek için tıkla... Olacağını düşünmüyorum ama bir deneyin derim yine de.
Berkay Çiftçi dedi: Windows ürün anahtarım Retail değil ama Microsoft hesabıma kaydetmiştim ürün anahtarını. Genişletmek için tıkla... Olacağını düşünmüyorum ama bir deneyin derim yine de.
B Berkay Çiftçi Kilopat Katılım 24 Aralık 2013 Mesajlar 48 Çözümler 1 13 Mayıs 2022 #10 Hesabımda iki cihaz gözüküyor ilki değiştirdiğim anakartlı hesap diğeride şu an ki mevcut anakartlı hesap. AJFA dedi: Olacağını düşünmüyorum ama bir deneyin derim yine de. Genişletmek için tıkla...
Hesabımda iki cihaz gözüküyor ilki değiştirdiğim anakartlı hesap diğeride şu an ki mevcut anakartlı hesap. AJFA dedi: Olacağını düşünmüyorum ama bir deneyin derim yine de. Genişletmek için tıkla...