Ruling21 Decapat Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 8 14 Ağustos 2019 #1 Geçen de anakartım yandı. İdareten GA-G31M-ES2L aldım. Windows 10 logosunda 30 dakikada açılıyor ve Otomatik reset atıyor ve açılırken siyah ekranda kalıyor. Sorunun çözümü varsa yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2019
Geçen de anakartım yandı. İdareten GA-G31M-ES2L aldım. Windows 10 logosunda 30 dakikada açılıyor ve Otomatik reset atıyor ve açılırken siyah ekranda kalıyor. Sorunun çözümü varsa yardım eder misiniz?
Gökenzi Kilopat Katılım 10 Mart 2018 Mesajlar 276 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2019 #2 En sağlıklısı anakart değiştirince format atmaktır bence. Farklı chipset driverları kurulu olduğu için sorun yaratabilir.
En sağlıklısı anakart değiştirince format atmaktır bence. Farklı chipset driverları kurulu olduğu için sorun yaratabilir.
Ruling21 Decapat Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 8 14 Ağustos 2019 #3 Gökenzi dedi: En sağlıklısı anakart değiştirince format atmaktır bence. Farklı chipset driverları kurulu olduğu için sorun yaratabilir. Genişletmek için tıkla... Çok doğruda şuan format atıyorum windows dosyalar yuklediyorda 18 de 1.30 saatir Birde q-flashtan bios güncelleyecem flash yok floopy tek var
Gökenzi dedi: En sağlıklısı anakart değiştirince format atmaktır bence. Farklı chipset driverları kurulu olduğu için sorun yaratabilir. Genişletmek için tıkla... Çok doğruda şuan format atıyorum windows dosyalar yuklediyorda 18 de 1.30 saatir Birde q-flashtan bios güncelleyecem flash yok floopy tek var