C Curaloğlu Centipat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 32 3 Mart 2020 #1 Arkadaşlar küçük conta gibi olanları döndürüyorum, çıkmıyor. Tornavida ile mi denemeliyim ve hangi uç? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2020
Arkadaşlar küçük conta gibi olanları döndürüyorum, çıkmıyor. Tornavida ile mi denemeliyim ve hangi uç?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.264 Makaleler 42 Çözümler 274 3 Mart 2020 #2 Onun özel bir aparatı var ve genellikle kasalar ile beraber gelir. Sarı arka destek vidaları için yazdım bu arada.
Onun özel bir aparatı var ve genellikle kasalar ile beraber gelir. Sarı arka destek vidaları için yazdım bu arada.
Beratbozkurt Hectopat Katılım 10 Mart 2018 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2020 #3 Curaloğlu dedi: Arkadaşlar küçük conta gibi olanları döndürüyorum, çıkmıyor. Tornavida ile mi denemeliyim ve hangi uç? Genişletmek için tıkla... Eğer alttaki sarı ayaklardan bahsediyorsan pense ile tutup yavaşça çevirerek bile çıkarabilirsin ama fazla sıkma penseyi.
Curaloğlu dedi: Arkadaşlar küçük conta gibi olanları döndürüyorum, çıkmıyor. Tornavida ile mi denemeliyim ve hangi uç? Genişletmek için tıkla... Eğer alttaki sarı ayaklardan bahsediyorsan pense ile tutup yavaşça çevirerek bile çıkarabilirsin ama fazla sıkma penseyi.