Anakart eğilmesi

Hocam board tahta işte eğik görüntülenecek bi durum yok.
Düz bi çizginin eğilmesini düşün ortadan.
Size örnek olsun diye yabancı büyük bir forumdan birisinin sizinle aynı sorunu yaşadığını ve bu durumu nasıl detaylı bir şekilde anlatmaya çalıştığını göstereyim.

Anakart yüseltme vidalarınız eksik mi? Anakartı nasıl büktünüz? Şuna mı benziyor?
q9h5mv4b7l601.jpg
q9h5mv4b7l601.jpg

Hocam board işte ya! Eğik de nedir bilmiyorsundur sen. Sonuçta yardım istiyorum senden, düşünsene ben ki senden yardım istiyorum. Tiz kellen vurula.
Bahsettiğiniz şey PCB'dir (Printed Circuit Board) anakartta board diye birşey yoktur.

PCB yani anakartın bileşenlerinin üzerine montelendiği kısım, anakartın kasaya yanlış montajlanmasından, kullanılan işlemci soğutunun çok ağır olmasından, soğutucuyu söküp takarken anakartı dengesizce zorlamanızdan gibi bir çok sebepten ötürü kaynaklanıyor olabilir.

O yüzden konu sahibi arkadaş örnek olarak attığım konudaki gibi detaylıca bize durumundan bahsederse biz de elimizden geldiğince yardımcı oluruz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı