Anakart ekran kartı bağlantısını çıkarmanın kolay yolu var mı?

Relaxy16

Kilopat
Anakartta ki bu clipsi çıkaramadım var mı kolay yolu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-08-21-08-45-54-32_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg
    102,3 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kilidi açmadan ekran kartını çıkartamazsın. Aşağı doğru, anakarta doğru dengeli bir kuvvet uygularsan kendisi atar. Bazı anakartlarda da sağa doğru çekmen gerekiyor, en kolayı da bu oluyor.

Bu kilidi açmadan ekran kartını çıkartamazsın. Aşağı doğru, anakarta doğru dengeli bir kuvvet uygularsan kendisi atar. Bazı anakartlarda da sağa doğru çekmen gerekiyor, en kolayı da bu oluyor.
Klipsi komple çıkarmak istiyorum knka ben

Tamam, şimdi anladım. Normalde çıkıyor mu bilmiyorum ama içindeki dişleri kırmadan çıkaramazsın. Bence o parçayı çıkarmaman daha iyidir.
Klips zarar gördü şuan orada yok . Alta 2 tane klips var birini çıkarıp çıkan yere koymak amacım

Dosya Ekleri

• IMG20230821105338.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 18
Görselde nereden kırıldığını görüyorsun. Diğerleri de bu şekilde kırılarak çıkar. Ekran kartın sabit durduğu sürece o slotla sorun yaşamazsın.
Ekran kartım büyük olduğu için çıkarırken zorladım kırıldı . Belki kolayca çıkabilir diye post actim. Kart sabit stabil duruyor. Dert ettim ben sadece knka

Ekran kartım büyük olduğu için çıkarırken zorladım kırıldı . Belki kolayca çıkabilir diye post actim. Kart sabit stabil duruyor. Dert ettim ben sadece knka
Dert etmekte haklısın. Bilgisayar açıkken kasayı sabit tuttuğun sürece bir sorun olmaz. Malum, sistem çalışırken hareket ettirirsen sorun çıkartabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…