Klipsi komple çıkarmak istiyorum knka benBu kilidi açmadan ekran kartını çıkartamazsın. Aşağı doğru, anakarta doğru dengeli bir kuvvet uygularsan kendisi atar. Bazı anakartlarda da sağa doğru çekmen gerekiyor, en kolayı da bu oluyor.
Tamam, şimdi anladım. Normalde çıkıyor mu bilmiyorum ama içindeki dişleri kırmadan çıkaramazsın. Bence o parçayı çıkarmaman daha iyidir.Klipsi komple çıkarmak istiyorum knka ben
Klips zarar gördü şuan orada yok . Alta 2 tane klips var birini çıkarıp çıkan yere koymak amacımTamam, şimdi anladım. Normalde çıkıyor mu bilmiyorum ama içindeki dişleri kırmadan çıkaramazsın. Bence o parçayı çıkarmaman daha iyidir.
Görselde nereden kırıldığını görüyorsun. Diğerleri de bu şekilde kırılarak çıkar. Ekran kartın sabit durduğu sürece o slotla sorun yaşamazsın.Klips zarar gördü şuan orada yok . Alta 2 tane klips var birini çıkarıp çıkan yere koymak amacım
Ekran kartım büyük olduğu için çıkarırken zorladım kırıldı . Belki kolayca çıkabilir diye post actim. Kart sabit stabil duruyor. Dert ettim ben sadece knkaGörselde nereden kırıldığını görüyorsun. Diğerleri de bu şekilde kırılarak çıkar. Ekran kartın sabit durduğu sürece o slotla sorun yaşamazsın.
Dert etmekte haklısın. Bilgisayar açıkken kasayı sabit tuttuğun sürece bir sorun olmaz. Malum, sistem çalışırken hareket ettirirsen sorun çıkartabilir.Ekran kartım büyük olduğu için çıkarırken zorladım kırıldı . Belki kolayca çıkabilir diye post actim. Kart sabit stabil duruyor. Dert ettim ben sadece knka
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.