Helveticaa Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 140 Yer Mersin 7 Haziran 2019 #1 Arkadaslar ne olur yardım edin, yeni ekran kartı aldım anakart okumuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2019
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 7 Haziran 2019 #2 Sistem bilgileriniz nedir? Sorunun ekran kartında olmadığından emin misiniz? Aynı anakartta daha önce ekran kartı kullandınız mı?
Sistem bilgileriniz nedir? Sorunun ekran kartında olmadığından emin misiniz? Aynı anakartta daha önce ekran kartı kullandınız mı?
Helveticaa Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 140 Yer Mersin 7 Haziran 2019 #3 HakanCT dedi: Sistem bilgileriniz nedir? Sorunun ekran kartında olmadığından emin misiniz? Aynı anakartta daha önce ekran kartı kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Yeni aldığım ekran kartı Asus GT 630 2 GB, anakart Esonic 1156, işlemci intel core i5 540m. Bir başka ekran kartım vardı onu da denemiştim o da olmamıştı ve aldığım ekran kartını başka PC'de denedim çalışıyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2019
HakanCT dedi: Sistem bilgileriniz nedir? Sorunun ekran kartında olmadığından emin misiniz? Aynı anakartta daha önce ekran kartı kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Yeni aldığım ekran kartı Asus GT 630 2 GB, anakart Esonic 1156, işlemci intel core i5 540m. Bir başka ekran kartım vardı onu da denemiştim o da olmamıştı ve aldığım ekran kartını başka PC'de denedim çalışıyordu.