muhammed.selim Centipat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:25 #1 Anakartta Wi-Fi desteği yok ama kablo takınca da Ethernet'i bilgisayar görmüyor, anakartta ışığı yanıyor ama bilgisayara gelmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: Salı 18:33
Anakartta Wi-Fi desteği yok ama kablo takınca da Ethernet'i bilgisayar görmüyor, anakartta ışığı yanıyor ama bilgisayara gelmiyor.
Xackwild Picopat Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:36 #2 Aygıt Yöneticisi' nden cihazın durumunu kontrol ettin mi?
muhammed.selim Centipat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:40 #3 Xackwild dedi: Aygıt Yöneticisi'nden cihazın durumunu kontrol ettin mi? Genişletmek için tıkla... Hangisini kontrol edeceğim? Dosya Ekleri 17622707632497752703821289301147.jpg 209 KB · Görüntüleme: 3
Xackwild dedi: Aygıt Yöneticisi'nden cihazın durumunu kontrol ettin mi? Genişletmek için tıkla... Hangisini kontrol edeceğim?
Xackwild Picopat Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:03 #4 Ağ Bağdaştırıcıları görünmüyor sende. Sistem yeni mi? Diğer Aygıtlar' ının da görüntüsünü paylaşır mısın? @muhammed.selim
Ağ Bağdaştırıcıları görünmüyor sende. Sistem yeni mi? Diğer Aygıtlar' ının da görüntüsünü paylaşır mısın? @muhammed.selim
muhammed.selim Centipat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:12 #5 Xackwild dedi: Ağ bağdaştırıcıları görünmüyor sende. Sistem yeni mi? Diğer aygıtlar' ının da görüntüsünü paylaşır mısın? @muhammed.selim Genişletmek için tıkla... Anakart işlemci ve RAM değiştirdim daha ilk takılışları. Dosya Ekleri 17622726676917267279558104387986.jpg 278 KB · Görüntüleme: 2
Xackwild dedi: Ağ bağdaştırıcıları görünmüyor sende. Sistem yeni mi? Diğer aygıtlar' ının da görüntüsünü paylaşır mısın? @muhammed.selim Genişletmek için tıkla... Anakart işlemci ve RAM değiştirdim daha ilk takılışları.
Xackwild Picopat Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:14 #6 Anakartın markasını ve modelini verir misin? @muhammed.selim
muhammed.selim Centipat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:17 #7 Xackwild dedi: Anakartın markasını ve modelini verir misin? @muhammed.selim Genişletmek için tıkla... msi b660m bomber
Xackwild dedi: Anakartın markasını ve modelini verir misin? @muhammed.selim Genişletmek için tıkla... msi b660m bomber
Xackwild Picopat Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:22 #8 @muhammed.selim Bu anakart mı?
muhammed.selim Centipat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:23 #9 Xackwild dedi: @muhammed.selim Bu anakart mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Xackwild dedi: @muhammed.selim Bu anakart mı? Genişletmek için tıkla... Tamadır telefonu kabloyla bağlayıp hotspot açtım Windows Update otomatik kurdu şu an bağlandı yine de teşekkür ederim.
Xackwild dedi: @muhammed.selim Bu anakart mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Xackwild dedi: @muhammed.selim Bu anakart mı? Genişletmek için tıkla... Tamadır telefonu kabloyla bağlayıp hotspot açtım Windows Update otomatik kurdu şu an bağlandı yine de teşekkür ederim.
Xackwild Picopat Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:26 #10 @muhammed.selim Buradan işletim sistemini seçerek, bütün bileşenlerin son sürümlerini indir ve kur. muhammed.selim dedi: Tamadır telefonu kabloyla bağlayıp hotspot açtım Windows Update otomatik kurdu şu an bağlandı yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
@muhammed.selim Buradan işletim sistemini seçerek, bütün bileşenlerin son sürümlerini indir ve kur. muhammed.selim dedi: Tamadır telefonu kabloyla bağlayıp hotspot açtım Windows Update otomatik kurdu şu an bağlandı yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.