Anakart EZ Debug LED yanıp sönme problemi

Makaleler
1
Yer
Nevşehir Merkez
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar, bu bilgisayarimin açılışı açıldıktan sonra sönüyor sorun yok öyle diye biliyorum ama kapanışı yeni farkettim CPU bi an yanıp sönüyor.

Anakartim MSI B450M GAMING plus, 3 gun önce aldım ve benimde başlarken dikkatini çekti debug ışıkları. Daha sonra araştırdıktan sonra normal olduğunu düşündüm. Sen video çekince dikkat ettim benimkide kapanırken cpu aynı şekil oluyor. Umarım normaldir. Bilen varsa yazsın lütfen.

Anakartim MSI B450M GAMING plus, 3 gun önce aldım ve benimde başlarken dikkatini çekti debug ışıkları. Daha sonra araştırdıktan sonra normal olduğunu düşündüm. Sen video çekince dikkat ettim benimkide kapanırken cpu aynı şekil oluyor. Umarım normaldir. Bilen varsa yazsın lütfen.
Valla attım iste video ama kimse cevap vermiyor ki.
Kapanirkende aynısı oluyorsa sende de heralde normaldir.
Video linkini MSI servise mail attım gelen cevap.

Dosya Ekleri

• 20190827_183955.png
    20190827_183955.png
    110,9 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı