Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.968 Makaleler 26 Çözümler 519 14 Haziran 2023 #21 Anakartın kutusunun içinde M.2 montaj vidasi çıktı mı hiç? Soğutucuyu takmadan SSD'yi takmayi deneyin.
Anakartın kutusunun içinde M.2 montaj vidasi çıktı mı hiç? Soğutucuyu takmadan SSD'yi takmayi deneyin.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #22 Kontrolcü anakart kablosu yeri orası gözüküyor.
bartuhann Centipat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 20 14 Haziran 2023 #23 Yener K. dedi: Kontrolcü anakart kablosu yeri orası gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben vazgeçtim çok uğraştırıyor direkt tuştan halledeceğim. Emir M. dedi: Anakartın kutusunun içinde M.2 montaj vidasi çıktı mı hiç? Soğutucuyu takmadan SSD'yi takmayi deneyin. Genişletmek için tıkla... Çıktı da neden soğutucuyu kullanmayayım ki?
Yener K. dedi: Kontrolcü anakart kablosu yeri orası gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben vazgeçtim çok uğraştırıyor direkt tuştan halledeceğim. Emir M. dedi: Anakartın kutusunun içinde M.2 montaj vidasi çıktı mı hiç? Soğutucuyu takmadan SSD'yi takmayi deneyin. Genişletmek için tıkla... Çıktı da neden soğutucuyu kullanmayayım ki?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.968 Makaleler 26 Çözümler 519 14 Haziran 2023 #24 bartuhann dedi: Hocam ben vazgeçtim çok uğraştırıyor direkt tuştan halledeceğim. Çıktı da neden soğutucuyu kullanmayayım ki? Genişletmek için tıkla... Deneyin sadece, neden o şekilde yamuluyor onun sebebini bulmaya çalışıyoruz.
bartuhann dedi: Hocam ben vazgeçtim çok uğraştırıyor direkt tuştan halledeceğim. Çıktı da neden soğutucuyu kullanmayayım ki? Genişletmek için tıkla... Deneyin sadece, neden o şekilde yamuluyor onun sebebini bulmaya çalışıyoruz.