Anakart girişinde kasa ön panelindeki reset tusuna ait bir switch yok

aiakosbtw

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Bu akşam bilgisayarimi kullanirken AMD ekran karti ve AMD islemcisi olanlarin bilecegi bir sorun olan, arada donup bilgisayarin kapanması ekran gidiyor. Klavye mouse elektrik gidiyor fakat kasa calismaya devam ediyor. Bu gibi durumlarda reset tuşunu kullanmak istiyorum fakat reset tusuna ait bir switch anakart girisinde yok. Bu switch sonradan takilabilir mi? Bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?

Merhaba. Bu akşam bilgisayarimi kullanirken AMD ekran karti ve AMD islemcisi olanlarin bilecegi bir sorun olan, arada donup bilgisayarin kapanması ekran gidiyor. Klavye mouse elektrik gidiyor fakat kasa calismaya devam ediyor. Bu gibi durumlarda reset tuşunu kullanmak istiyorum fakat reset tusuna ait bir switch anakart girisinde yok. Bu switch sonradan takilabilir mi? Bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?
Anakart nedir ?

Kasanın ön panelinden gelen ve Reset Sw yazan soketi görseldeki Reset Switch pinlerine takacaksınız.

2024-10-17_22-59-49.png
2024-10-17_23-02-15.png

Son düzenleme:
Güç tuşuna 8-10 sn basılı tut kapanır kasa, sonra tekrar açarsınız.

Hocam mecburen öyle yapıyorum fakat bunun bir zarari olur mu?

Kasanın ön panelinden gelen ve reset SW yazan soketi görseldeki reset switch pinlerine takacaksınız.

Eki Görüntüle 2331701Eki Görüntüle 2331707

Hocam bunu ben de biliyorum fakat dediginiz gibi gosterdiginiz yere takilacak switch bende bulunmuyor takacak yer var fakat takacak kablo yok bu kabloyu sonradan temin edebilir miyim?

Kasanın ön panelinden gelen ve reset SW yazan soketi görseldeki reset switch pinlerine takacaksınız.

Eki Görüntüle 2331701Eki Görüntüle 2331707

Görseldeki reset hariç tüm switchler takilidir. Ama reset switch yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı