Anakart ışığı yanıyor ama görüntü yok

Crystalite

Hectopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Student
Sorunun neden kaynaklandığını 2 gündür çözemedim. Bilgisayarı 1-2 saat kullandıktan sonra normal bir şekilde kapattım. Sonrada kış sebebiyle elektriklerin gidip gelmesinden korkarak kasanın güç kablosunu çıkarttım. Ertesi gün bilgisayarı açtığımda anakartın ışığı yanıyor ve fanlar çalışıyordu fakat ekrana görüntü gelmiyordu bir türlü. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler.

Windows açılıyor mu? Bunu şöyle anlayabilirsiniz: eğer bilgisayarı açtıktan bir süre sonra güç tuşuna bastığınızda ( basılı tutarak değil ) bilgisayar hemen kapanıyorsa Windows açılmıyor demektir. Windows açılmadığı anlaşılırsa RAMleri ve ekran kartınızı çıkarıp yeniden tatmanızı öneririm.

Ekran kartı yerinden çıkmış olabilir. Aynısı başıma gelmişti. Ekran kartını üstten aşağıya oturacak şekilde ittirin.

Denedim kapanmadı. Ekran kartı ve RAM'i çıkartıp tekrar taktım ama gelen giden yok.

Hangi bağlantıyı kullanıyorsunuz? Kabloyu farklı porta takın(varsa). Faklı kabloyla deneyin. Belki kablo donmuştur.

Anakartım:MSI 7255 (vol. 1.2).
Ekran kartım:GT 710.
Anakarttan görüntü almada sıkıntı yok lakin ekran kartını anakarta takıp ekran kartından görüntü alamıyorum. Bu arada bu ikiliyi ilk defa kullandım yani daha önce anakartım farklıydı fakat bozulduğu için bunu kullanmak zorunda kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…