Bunları dikkate alacağım, bir de işlemciyi düzgün olarak yerleştirince anakarttaki pinlerin hepsi aşağı doğru eğiliyor mu? Hepsi aşağı dogru eğilmiş birkaçı 5 6 tanesi yani garip yönlerde. AMD almadığım için üzülüyorum açıkcası hem de fiyat yönünden
iyi.
Arkadaşlar düzeltebildiğim kadar düzelttim (toplu iğne ile). Bilgisayarı açacağım yakında. Umarım açılır.
Yine teşekkür ederim. Ancak son bir sorum var.
Ben önceden yamulduğunu bilmeden açtım ve bilgisayar açılıyor (monitöre bir şey gelmiyor) 5 saniye duruyor sonra kapanıyor ve yeniden açılıyor bu döngü sürekli devam ediyor. Bunun sorunu nedir acaba. Parça falan değiştirmedim önceki kasamda ne kullandıysam aynısı bu kasamda da kullandım. Bu sorunun cevabı nedir acaba?
Arkadaşlar düzeltebildiğim kadar düzelttim (toplu iğne ile). Bilgisayarı açacağım yakında. Umarım açılır.
Yine teşekkür ederim. Ancak son bir sorum var.
Ben önceden yamulduğunu bilmeden açtım ve bilgisayar açılıyor (monitöre bir şey gelmiyor) 5 saniye duruyor sonra kapanıyor ve yeniden açılıyor bu döngü sürekli devam ediyor. Bunun sorunu nedir acaba. Parça falan değiştirmedim önceki kasamda ne kullandıysam aynısı bu kasamda da kullandım. Bu sorunun cevabı nedir acaba?
Valla dostum ben de ilk başta yamulttuğumun fakında değildim pinleri, power tuşuna basıyordum sadece kasadan dıt diye bi ses alıyordum kasa açılmıyordu sonra dediğim gibi cımbızla tek tek yamuk pinleri düzelttim sokete iyice oturttum işlemciyi o şekil denedim açıldı eğer düzelttikten sonra yine açılmıyorsa kasan pinlerde temassızlık var demektir.
Cevaplarınız için teşşekürler. Düzelttiğimi düşünüp herşeyini takıp bilgisayarımı çalıştırdım. 5 saniye açılıyormuş gibi göründükten sonra kapanıyor ve yeniden açılıyor fakat ekran gelmiyor. Yine yamuk mu diye bakıcam şimdi başka sebebi olabilir mi peki?