Anakart işlemci kapağı nasıl takılır?

Katılım
13 Ekim 2018
Mesajlar
2.551
Çözümler
14
Yer
North Memphis
Dostlar, anakartımı satacağım ama CPU soketini nasıl bırakacağımı bilemedim. Siyah kapakçığı geri taktım. Doğru mu taktım bilmiyorum. Daha soketi tam kapatmadım. İşlemci yokken soket kapatılırsa sorun olur mu sizce? Ya da siyah korumalığı çıkartıp öylece kutusuna geri ki koymalıyım?

16160146495657973207651483632060.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten işlemci varsa o kapak atar kendini yani işlemciyle beraber kullanamazsın. Boşken takılı durur, ilk geldiğinde de öyledir. Takmak zorunda değilsin ama takmak istiyorsan yerine doğru oturttuğundan emin ol, baskı uygulamadan yavaş yavaş kapatmayı dene. Zorlanırsa uğraşma derim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı