Alc3n21 Hectopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paramedik 12 Aralık 2019 #1 İyi akşamlar. Anakartımın işlemci yuvasındaki pinler yamuldu düzelteyim derken bir çoğuda kırıldı PC açılmıyor. 1151 pin ASRock anakart. 2 ay önce almıştım Teknobiyotik'ten. Acaba garantiye girer mi?
İyi akşamlar. Anakartımın işlemci yuvasındaki pinler yamuldu düzelteyim derken bir çoğuda kırıldı PC açılmıyor. 1151 pin ASRock anakart. 2 ay önce almıştım Teknobiyotik'ten. Acaba garantiye girer mi?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 12 Aralık 2019 #2 Bir şansınızı deneyin. Ama genelde garanti dışı sayılıyor. Yamulduysa garanti kapsamına alabiliyorlar, bir ihtimal. Ama elinizle pinleri kırdıysanız, geçmiş olsun. Bir bardak soğuk su için.
Bir şansınızı deneyin. Ama genelde garanti dışı sayılıyor. Yamulduysa garanti kapsamına alabiliyorlar, bir ihtimal. Ama elinizle pinleri kırdıysanız, geçmiş olsun. Bir bardak soğuk su için.
Alc3n21 Hectopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paramedik 12 Aralık 2019 #4 Silinen üye dedi: Bu soruyu pinler kırılmadan önce sorman gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Haklısınız da 2. defa başıma geliyor. Ne zaman kargoyla yollasam nasıl başarabiliyorlarsa işlemci fanı sökülü geliyor. Pinler hep yamulmuş. Sinirlendim bi ara cımbızı içine sürttüm diş fırçalar gibi. Sonuç bu
Silinen üye dedi: Bu soruyu pinler kırılmadan önce sorman gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Haklısınız da 2. defa başıma geliyor. Ne zaman kargoyla yollasam nasıl başarabiliyorlarsa işlemci fanı sökülü geliyor. Pinler hep yamulmuş. Sinirlendim bi ara cımbızı içine sürttüm diş fırçalar gibi. Sonuç bu