Anakart, İşlemci, RAM Tavsiyesi

furkyng

Hectopat
Yer
Arkanda
Daha fazla  
Bursumla bu üç parçayı almak istiyorum. Taksitle olacak ve ileriye dönük ne pahalı ne de ucuz olacak ama iyi ve olabildiğince ucuz olması gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi ucuz kime göre ucuz ? Pahalı kime göre pahalı ? Eğer bize en azından bir fiyat aralığı belirtirseniz, size en iyi şekilde yardım edebiliriz.

Ekte belirttiğim şekilde alabilirsiniz, fakat tavsiyem bir ay kadar bekleyip, Ryzen 5 3600 almanız, Ryzen5 2600 X ile aynı fiyat bandında(1200-1400 TL) piyasaya çıkar, diye düşünüyorum.
Adsız.png

Son düzenleme:
Bursumla bu üç parçayı almak istiyorum. Taksitle olacak ve ileriye dönük ne pahalı ne de ucuz olacak ama iyi ve olabildiğince ucuz olması gerek.
Ekte belirttiğim şekilde alabilirsiniz, fakat tavsiyem bir ay kadar bekleyip, Ryzen 5 3600 almanız, Ryzen5 2600 X ile aynı fiyat bandında(1200-1400 TL) piyasaya çıkar, diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 405230
Okullar başlayınca alacağım ama şimdiden tavsiye almak istedim çünkü fiyatlar fazla oynamaz diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı