Berkayfndk Centipat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 58 3 Ocak 2021 #1 Selam dostlar, benim anakartın işlemci soketi bozuldu. Değiştirme şansı oluyor mu?
Slamperx Picopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #2 Berkayfndk dedi: Selam dostlar, benim anakartın işlemci soketi bozuldu. Değiştirme şansı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Değiştirilir, ama öyle her bilgisayarcı yapamaz.
Berkayfndk dedi: Selam dostlar, benim anakartın işlemci soketi bozuldu. Değiştirme şansı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Değiştirilir, ama öyle her bilgisayarcı yapamaz.
T tt2na Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 481 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pentester 3 Ocak 2021 #3 Berkayfndk dedi: Selam dostlar, benim anakartın işlemci soketi bozuldu. Değiştirme şansı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... İşini bilen bir bilgisayarcıya götür o yapar.
Berkayfndk dedi: Selam dostlar, benim anakartın işlemci soketi bozuldu. Değiştirme şansı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... İşini bilen bir bilgisayarcıya götür o yapar.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 3 Ocak 2021 #4 BGA cihazı ile değişim yapılıyor. YouTube'da arat birisi değişim yapıyordu videosu var.
Berkayfndk Centipat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 58 3 Ocak 2021 #5 Peki garantisi devam ediyor garantiye göndersem.
T tt2na Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 481 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pentester 3 Ocak 2021 #6 Berkayfndk dedi: Peki garantisi devam ediyor garantiye göndersem. Genişletmek için tıkla... Ne olduktan sonra soket bozuldu? Kullanıcı hatası diyebilirler.
Berkayfndk dedi: Peki garantisi devam ediyor garantiye göndersem. Genişletmek için tıkla... Ne olduktan sonra soket bozuldu? Kullanıcı hatası diyebilirler.