Anakart işlemci soketindeki pinler yamuldu

bazinga23

Hectopat
Anakartımın işlemci soketinde birkaç Pini soğutucu değişimi sırasında kırmışım/yamultmuşum bilgisayarcıya götürdüm yapabilirsem 300TL'ye hallederim dedi bende bıraktım fiyat uygun mu yoksa pahalı mı acaba? Evde kendim düzeltebilir miydim?

Anakartımın işlemci soketinde birkaç PIN'i soğutucu değişimi sırasında kırmışım/yamultmuşum bilgisayarcıya götürdüm yapabilirsem 300TL'ye hallederim dedi bende bıraktım fiyat uygun mu yoksa pahalı mı acaba? Evde kendim düzeltebilir miydim?

Soğutucu değişimi sırasında işlemciyi neden sökerki insan? Ben soğutucu değiştirirken termal macunu temizledim işlemciyi çıkarmadan sonra yeni soğutucuyu takdım. 300 TL pinleri cımbızla düzeltirse iyi bir kazık yemiş olursun.

Soğutucu değişimi sırasında işlemciyi neden sökerki insan? Ben soğutucu değiştirirken termal macunu temizledim işlemciyi çıkarmadan sonra yeni soğutucuyu takdım. 300 TL pinleri cımbızla düzeltirse iyi bir kazık yemiş olursun.
İşlemci AMD'yse bazen öyle sorunlar olabiliyor

Hocam yanlarına çok taşmıştı çıkarmak zorunda kaldım otururken herhalde kırıldı birkaçı öyle cımbızla düzeltilecek bir şey mi hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı