Anakartımın işlemci soketinde birkaç Pini soğutucu değişimi sırasında kırmışım/yamultmuşum bilgisayarcıya götürdüm yapabilirsem 300TL'ye hallederim dedi bende bıraktım fiyat uygun mu yoksa pahalı mı acaba? Evde kendim düzeltebilir miydim?
Anakartımın işlemci soketinde birkaç PIN'i soğutucu değişimi sırasında kırmışım/yamultmuşum bilgisayarcıya götürdüm yapabilirsem 300TL'ye hallederim dedi bende bıraktım fiyat uygun mu yoksa pahalı mı acaba? Evde kendim düzeltebilir miydim?
İşlemci AMD'yse bazen öyle sorunlar olabiliyorSoğutucu değişimi sırasında işlemciyi neden sökerki insan? Ben soğutucu değiştirirken termal macunu temizledim işlemciyi çıkarmadan sonra yeni soğutucuyu takdım. 300 TL pinleri cımbızla düzeltirse iyi bir kazık yemiş olursun.
Soğutucu değişimi sırasında işlemciyi neden sökerki insan? Ben soğutucu değiştirirken termal macunu temizledim işlemciyi çıkarmadan sonra yeni soğutucuyu takdım. 300 TL pinleri cımbızla düzeltirse iyi bir kazık yemiş olursun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.