G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 27 Aralık 2018 #11 Firmayı şikayet edin. Peşini bırakmayın.
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 10 27 Aralık 2018 #12 Murat5038 dedi: Gideceğiniz yer tüketici halem heyeti. Genişletmek için tıkla... Öyle yapmayı düşünüyorum. Ama firma sağolsun garanti belgesi yerine sevk irsaliyesini yollamış. Ama sormakta fayda var, garantili ürünlerde gönderirken ve geri gelirken kargo ücreti firmaya ait diye biliyorum. Doğru mudur? GTX660M dedi: Firmayı şikayet edin. Peşini bırakmayın. Genişletmek için tıkla... Her türlü yapacağım. Sakın bu firmayı kullanmayın, ucuz olsun olmasın kimseye önermiyorum.
Murat5038 dedi: Gideceğiniz yer tüketici halem heyeti. Genişletmek için tıkla... Öyle yapmayı düşünüyorum. Ama firma sağolsun garanti belgesi yerine sevk irsaliyesini yollamış. Ama sormakta fayda var, garantili ürünlerde gönderirken ve geri gelirken kargo ücreti firmaya ait diye biliyorum. Doğru mudur? GTX660M dedi: Firmayı şikayet edin. Peşini bırakmayın. Genişletmek için tıkla... Her türlü yapacağım. Sakın bu firmayı kullanmayın, ucuz olsun olmasın kimseye önermiyorum.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 27 Aralık 2018 #13 Pirateinthesky dedi: Garantili ürünlerde gönderirken ve geri gelirken kargo ücreti firmaya ait diye biliyorum. Doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet, doğru. Ancak garanti belgesinin olmadığını, müşteri hizmetlerinde de garantisi olmadığını söylediniz.
Pirateinthesky dedi: Garantili ürünlerde gönderirken ve geri gelirken kargo ücreti firmaya ait diye biliyorum. Doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet, doğru. Ancak garanti belgesinin olmadığını, müşteri hizmetlerinde de garantisi olmadığını söylediniz.
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 10 27 Aralık 2018 #14 Murat5038 dedi: Evet, doğru. Ancak garanti belgesinin olmadığını, müşteri hizmetlerinde de garantisi olmadığını söylediniz. Genişletmek için tıkla... Şöyle, garanti belgesi yok evet, lakin msi resmi türkiye garantili değilmiş. Ben nanokatalog dan bahsetmiştim. Nanokatalog'u şikayet edeceğim çünkü.
Murat5038 dedi: Evet, doğru. Ancak garanti belgesinin olmadığını, müşteri hizmetlerinde de garantisi olmadığını söylediniz. Genişletmek için tıkla... Şöyle, garanti belgesi yok evet, lakin msi resmi türkiye garantili değilmiş. Ben nanokatalog dan bahsetmiştim. Nanokatalog'u şikayet edeceğim çünkü.