Zander Mercury
Femtopat
Daha fazla
Arkadaşlar herkese merhaba, sistemimi geliştiriyorum. Yardıma ihtiyacım var, temel olarak RTX 3060 Ti 8 GB ekran kartı üzerine PSU, anakart ve işlemciyi yenileyeceğim. Yenileyeceğim parçalar konusunda yardıma ihtiyacım var, kasam Sharkoon RGB Flow uyumlu boyutta anakart ve PSU önerisine ihtiyacım var, olursa işlemci onerilerine de açığım. Bütçem anakart için 2.5k, işlemci için 4.5-5k, PSU için de 1.5-2K diyebilirim. Biraz üstü veya biraz altı öneriler fark etmez. Sadece yardıma ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
AMD - Intel?
İşlemci olarak R5 5600X anakart konusunda pek bilgim yok ama. PSU için de ineternette PSU hesaplama siteleri bak oradan bakabilirsiniz.
Intel:Arkadaşlar herkese merhaba, sistemimi geliştiriyorum. Yardıma ihtiyacım var, temel olarak RTX 3060 Ti 8 GB ekran kartı üzerine PSU, anakart ve işlemciyi yenileyeceğim. Yenileyeceğim parçalar konusunda yardıma ihtiyacım var, kasam Sharkoon RGB Flow uyumlu boyutta anakart ve PSU önerisine ihtiyacım var, olursa işlemci onerilerine de açığım. Bütçem anakart için 2.5k, işlemci için 4.5-5k, PSU için de 1.5-2K diyebilirim. Biraz üstü veya biraz altı öneriler fark etmez. Sadece yardıma ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar herkese merhaba, sistemimi geliştiriyorum. Yardıma ihtiyacım var, temel olarak RTX 3060 Ti 8 GB ekran kartı üzerine PSU, anakart ve işlemciyi yenileyeceğim. Yenileyeceğim parçalar konusunda yardıma ihtiyacım var, kasam Sharkoon RGB Flow uyumlu boyutta anakart ve PSU önerisine ihtiyacım var, olursa işlemci onerilerine de açığım. Bütçem anakart için 2.5k, işlemci için 4.5-5k, PSU için de 1.5-2K diyebilirim. Biraz üstü veya biraz altı öneriler fark etmez. Sadece yardıma ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
Intel:
Gigabyte H610M-K Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte H610M-K Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte H610M-K Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.495,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Intel i5-12400F Altı Çekirdek 2.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i5-12400F Altı Çekirdek 2.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-12400F Altı Çekirdek 2.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
NZXT C750 Bronze PA-7B1BB-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B1BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B1BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.389,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
AMD:
Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.438,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
NZXT C750 Bronze PA-7B1BB-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B1BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B1BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.389,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
B550 chipsetli diğer anakartlara yonelebilir konu sahibi.AMD tarafındaki DS3H anakartı önermiyorum ben MOSFET'leri çok ısınıyor.
Belirtmeyi unutmuşum AMD olucakAMD - Intel?
İşlemci olarak R5 5600X anakart konusunda pek bilgim yok ama. PSU için de ineternette PSU hesaplama siteleri bak ordan bakabilirsiniz
Link bırakır mısınız, teşekkür ederimGigabyte A520M S2H ve Gigabyte B550 DS3H almanı önermiyorum dostum kendim A520 chipset kullanıyorum boşta 50 55 derece neredeyse MOSFET'ler MOSFET'lerin ısınmasıda işlemci ekran kartı SSD gibi parçalara etki yapıyor onu fark ettim.
Belirtmeyi unutmuşum AMD olacak