Anakart, işlemci ve PSU önerisi

Zander Mercury

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba, sistemimi geliştiriyorum. Yardıma ihtiyacım var, temel olarak RTX 3060 Ti 8 GB ekran kartı üzerine PSU, anakart ve işlemciyi yenileyeceğim. Yenileyeceğim parçalar konusunda yardıma ihtiyacım var, kasam Sharkoon RGB Flow uyumlu boyutta anakart ve PSU önerisine ihtiyacım var, olursa işlemci onerilerine de açığım. Bütçem anakart için 2.5k, işlemci için 4.5-5k, PSU için de 1.5-2K diyebilirim. Biraz üstü veya biraz altı öneriler fark etmez. Sadece yardıma ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

AMD - Intel?

İşlemci olarak R5 5600X anakart konusunda pek bilgim yok ama. PSU için de ineternette PSU hesaplama siteleri bak ordan bakabilirsiniz

Intel:

AMD:

5600X - 5600 - i5 13400F
i5 13400 F için soğutma gerekli ve daha pahalı.

AMD tarafındaki DS3H anakartı önermiyorum ben MOSFET'leri çok ısınıyor.

Gigabyte A520M S2H ve Gigabyte B550 DS3H almanı önermiyorum dostum kendim A520 chipset kullanıyorum boşta 50 55 derece neredeyse MOSFET'ler MOSFET'lerin ısınmasıda işlemci ekran kartı SSD gibi parçalara etki yapıyor onu fark ettim.

AMD - Intel?

İşlemci olarak R5 5600X anakart konusunda pek bilgim yok ama. PSU için de ineternette PSU hesaplama siteleri bak ordan bakabilirsiniz
Belirtmeyi unutmuşum AMD olucak

Link bırakır mısınız, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…