Son birşey kuracağım sistemin dar boğaz yapıp yapmiycani yada ne kadar yapicani ölce bileceğim bı program vs varmı yani nasıl anlayabilirim dar boğaz oranını herşey için çok sağol
Son birşey kuracağım sistemin dar boğaz yapıp yapmiycani yada ne kadar yapicani ölce bileceğim bı program vs varmı yani nasıl anlayabilirim dar boğaz oranını herşey için çok sağol
Evet baktım şimdi. FX 6300 ve Asus gt 730 dar boğazına baktım.
Genel görevlerde %22
İşlemci görevlerinde %13
Ekran kartı görevlerinde %30 çıktı dar boğaz
Acilen değiştirmem gerek sistemi
Çok teşekkür ederim herşey için baya işime yaradı. Küçük bir sorum daha olucak acaba gigabayt 78lmt FX 6300 işlemciyi desteklermi ?
Sorun şu ki hiç anlamıyorum bilgisayardan. Hangisine hangisi olur ne takılır ne sökülür hiç bilmem o yüzden sizlere güvendiğim için sordum tavisye üzerine alayım diye benim için hazır sistem onerebilirseniz çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden
Guncel AM4 soket sistem kurmanız daha uygun olur. Sisteminizi yakın maliyetle kuracaksınız... İleriye donuk kesinlikle AMD sistem oneririm... Nvme M.2 SSD desteği vs. de olmuş olur...
Uygun fiyatlı olması acısından sıfır yada ikinci el,
GIGABYTE AB350M-D3V TERTEMİZ ANAKART - Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da