Shiroya Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #1 Bu konu hakkında birkaç konuya baktım fakat cevabı bulamadım. Fiziksel yolla yapmak benim için zor olur. Birkaç yöntem denedim fakat hiçbirinde gözükmüyor. Yardımcı olabilecek birisi varsa memnun olurum.
Bu konu hakkında birkaç konuya baktım fakat cevabı bulamadım. Fiziksel yolla yapmak benim için zor olur. Birkaç yöntem denedim fakat hiçbirinde gözükmüyor. Yardımcı olabilecek birisi varsa memnun olurum.
Çözüm Shiroya 17 Nisan 2024 claus dedi: AIDA aracı ile kontrol edebilirsin anakart modelini. Genişletmek için tıkla... CPU-Z kullanarak çözdüm sorunu, büyük ihtimalle sizin önerdiğiniz programda gösterecektir, teşekkürler.
claus dedi: AIDA aracı ile kontrol edebilirsin anakart modelini. Genişletmek için tıkla... CPU-Z kullanarak çözdüm sorunu, büyük ihtimalle sizin önerdiğiniz programda gösterecektir, teşekkürler.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.012 Makaleler 60 Çözümler 841 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #2 AIDA aracı ile kontrol edebilirsin anakart modelini. Artı 0 Eksi
KS KS Shiroya Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #3 claus dedi: AIDA aracı ile kontrol edebilirsin anakart modelini. Genişletmek için tıkla... CPU-Z kullanarak çözdüm sorunu, büyük ihtimalle sizin önerdiğiniz programda gösterecektir, teşekkürler. Artı 0 Eksi Çözüm
claus dedi: AIDA aracı ile kontrol edebilirsin anakart modelini. Genişletmek için tıkla... CPU-Z kullanarak çözdüm sorunu, büyük ihtimalle sizin önerdiğiniz programda gösterecektir, teşekkürler.