Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.461 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #11 Haluk Albayrak dedi: Anladım teşekkürler. Ama hala önerilere açığım ve bu Realtek konusunda yardım edebilecek varsa çok sevinirim. Daha önce hiç ses ile ilgili sorun yaşamamıştım bu yüzden bilgim biraz zayıf bu konuda. Genişletmek için tıkla... Reis sorununu bu programla çözeceğine %99.99 eminim. Daha ayrınıtılı yardım bulursan. Boşu boşuna ses kartına para vermeye gerek yok.
Haluk Albayrak dedi: Anladım teşekkürler. Ama hala önerilere açığım ve bu Realtek konusunda yardım edebilecek varsa çok sevinirim. Daha önce hiç ses ile ilgili sorun yaşamamıştım bu yüzden bilgim biraz zayıf bu konuda. Genişletmek için tıkla... Reis sorununu bu programla çözeceğine %99.99 eminim. Daha ayrınıtılı yardım bulursan. Boşu boşuna ses kartına para vermeye gerek yok.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #12 Harleen dedi: Reis sorununu bu programla çözeceğine %99.99 eminim. Daha ayrınıtılı yardım bulursan. Boşu boşuna ses kartına para vermeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Anladım evet para vermeye niyetim yok ama mavi girişi kullanabilir miyim onu çözmeye çalışıyorum sanırım Şu anki ses için olan sürücülerim eski.
Harleen dedi: Reis sorununu bu programla çözeceğine %99.99 eminim. Daha ayrınıtılı yardım bulursan. Boşu boşuna ses kartına para vermeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Anladım evet para vermeye niyetim yok ama mavi girişi kullanabilir miyim onu çözmeye çalışıyorum sanırım Şu anki ses için olan sürücülerim eski.