1 192809 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 4.402 Çözümler 25 31 Ocak 2021 #1 Kulaklığı takıyordum sorun yoktu. 5 dk sonra tekrar takınca ses tek taraftan geldi. Jakı oynattım, düzeldi. Şu an hiçbir şekilde sesi tek taraftan vermiyor, iki taraf da düzgün. Sorun yok gibi. Anlık neden olmuş olabilir?
Kulaklığı takıyordum sorun yoktu. 5 dk sonra tekrar takınca ses tek taraftan geldi. Jakı oynattım, düzeldi. Şu an hiçbir şekilde sesi tek taraftan vermiyor, iki taraf da düzgün. Sorun yok gibi. Anlık neden olmuş olabilir?
Pozitifdeger Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #2 Jak içerisi çok milimetrik bir tasarımdır içeri ittirdiğinizde boğum çizgisine denk gelmiş çevirince tam oturmuş olabilir.
Jak içerisi çok milimetrik bir tasarımdır içeri ittirdiğinizde boğum çizgisine denk gelmiş çevirince tam oturmuş olabilir.
1 192809 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 4.402 Çözümler 25 31 Ocak 2021 #3 Pozitifdeger dedi: Jak içerisi çok milimetrik bir tasarımdır içeri ittirdiğinizde boğum çizgisine denk gelmiş çevirince tam oturmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Sanırım öyle.
Pozitifdeger dedi: Jak içerisi çok milimetrik bir tasarımdır içeri ittirdiğinizde boğum çizgisine denk gelmiş çevirince tam oturmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Sanırım öyle.