Anakart kablo bağlantılarını yapma

Haydar Can

Hectopat
Arkadaşlar sonunda sipariş ettigim bileşenlerim elime ulaştı.

Darısı ASUS R9 290 'ımın başına.

Arkadaşlar anakartımı yeni aldıgım kasaya takmaya çalışıyorum. Takamadıgım yerler oldu, yardımcı olursanız sevinirim.

Örneğin buradaki AC 97 kablosu.

Buradaki kasanın açma, kapama tuşlarını taktım fakat emin olamadım. Zararı olur mu?

Burada ise ön taraftan gelen kabloyu, PSU'dan çıkan bir kabloya taktım, ama emin olamadım.

Bu kabloyu dogru taktığıma eminim. Ama yanındaki ikinci kabloyu çözemedim.

Son olarak da bu kablo.

Şimdiden yardım edecek arkadaşlara teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ ol hocam hemen düzeltiyorum.

Hayırlı olsun Sakın referans alma ha ! Bu arada keşke RAM i 4x2 olarak alsaydınız çift slot avantajı olurdu.

Klavye kaç TL ?

Hayırlı olsun. Darısı benim başıma... Şimdi sıra oyun ekipmanlarını toparlamamda kaldı

- - - Güncellendi - - -

Hayırlı olsun Sakın referans alma ha ! Bu arada keşke RAM i 4x2 olarak alsaydınız çift slot avantajı olurdu.

Klavye kaç TL ?

Açıkcası Tek Slot işlemciye daha çok yardım ediyor.

Hayırlı olsun Sakın referans alma ha! Bu arada keşke RAM'i 4x2 olarak alsaydınız çift slot avantajı olurdu.

Klavye kaç TL?

RAM'i değiştireceğim hocam anakartım desteklemeyebilir. Klavye 64TL'ye aldım.

Hayırlı olsun. Darısı benim başıma... Şimdi sıra oyun ekipmanlarını toparlamamda kaldı

- - - Güncellendi - - -

Açıkcası Tek Slot işlemciye daha çok yardım ediyor.

Yardım ediyor etmesinede bir de destekleseydi.

Klavye güzelmiş, hayırlı olsun.

Sağ ol.

Aaaaa benim fareden almış. Kesin incelememden etkilenip almışsındır. Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…