Anakart kablo bağlantılarını yapma

Güzel ekipmanlar güle güle kullan kasa ve fareye hayran kaldım. Bende bir fare almayı düşünüyorum nasip kısmet olursa alacağım.

Recep abi anakart, sabit disk, RAM bellek, ekran kartı ve işlemci monte etme işlemlerini detaylı bir şekilde anlatmıştı. Oradan bakarak yaparsan işin kolaylaşacaktır... Olmadı götür bir bakkala taksın.

Kablolamaya gelince:

• HD Audio kablosunu taktıysan zaten AC97 açıkta kalır ve takmana gerek yoktur.
  • Ön panel güç düğmesi bağlantısını uydurmuşsun. Kullanma kılavuzu açık ve net. Nasıl böyle saçma sapan bağladın? Forumda kabloyu yanlış bağlayıp eriten bir kazma vardı. Kazma dedim çünkü bu arkadaş elli bin kere sormama rağmen konuya adam gibi cevap verememişti. Beni sinir etmişti. Neyse. Murat'ın paylaştığı resim açık ve net. Ona göre monte et.
  • 3. resim OK.
  • Her zaman lazım değil 8 Pin CPU bağlantısı. 4 Pin varsa 4 pin takarsın.
  • Son kabloyu ben de bilemedim ama USB olabilir. Kasada nereye gittiğine bir bak, öğrenirsin. Ya da kablonun öbür yüzünde yazar ne olduğu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…