Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.475 Çözümler 2 26 Ocak 2021 #1 Anakarta işlemci ve RAM bağlı. Anakarta kısa devre yaparak start vermeye çalışıyorum. PSU fanı dönüp hemen duruyor. RAM işlemci PSU sağlam. Bu durumun sebebi nedir?
Anakarta işlemci ve RAM bağlı. Anakarta kısa devre yaparak start vermeye çalışıyorum. PSU fanı dönüp hemen duruyor. RAM işlemci PSU sağlam. Bu durumun sebebi nedir?
MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #2 Bazen bende de oluyordu. Uzay montaj yaparken. Metal parçayı tek pin yerine iki pinin arasına değdirin. Açılacaktır.
Bazen bende de oluyordu. Uzay montaj yaparken. Metal parçayı tek pin yerine iki pinin arasına değdirin. Açılacaktır.
K kqqk13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 3.605 Çözümler 14 26 Ocak 2021 #3 Dün aynı sorunu ben kasaya takılan yükseltme vidaları yüzünden yaşadım. Onları kontrol edebilirsiniz.
Dün aynı sorunu ben kasaya takılan yükseltme vidaları yüzünden yaşadım. Onları kontrol edebilirsiniz.