xdawya52 Femtopat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #1 Anakartın USB kısmına fare ve klavyemi takıyorum fakat hiçbir şekilde çalışmıyor. Ama mouse Pad'in USB'sini vb şeyleri taktigimda çalışıyor yani kısacası sadece mouse ve klavye taktığımda çalışmıyor ne yapmam gerek?
Anakartın USB kısmına fare ve klavyemi takıyorum fakat hiçbir şekilde çalışmıyor. Ama mouse Pad'in USB'sini vb şeyleri taktigimda çalışıyor yani kısacası sadece mouse ve klavye taktığımda çalışmıyor ne yapmam gerek?
E erdemigi Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 186 Çözümler 1 8 Mart 2023 #2 Yeni format mı attınız? Artı 0 Eksi
KS KS xdawya52 Femtopat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #3 erdemigi dedi: Yeni format mı attınız? Genişletmek için tıkla... Yeni kasa aldım ve tüm bileşenleri o yeni kasaya taşıdım ondan sonra birdaha hiçbir şekilde mause ve klavyeyi calistiramadim Artı 0 Eksi
erdemigi dedi: Yeni format mı attınız? Genişletmek için tıkla... Yeni kasa aldım ve tüm bileşenleri o yeni kasaya taşıdım ondan sonra birdaha hiçbir şekilde mause ve klavyeyi calistiramadim
E erdemigi Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 186 Çözümler 1 8 Mart 2023 #4 Yeni kasa derken boş kasa mı alıp anakartı falan montaj yaptınız yoksa dolu kasa alıp klavyeyi falan mı bağladınız? Artı 0 Eksi
Yeni kasa derken boş kasa mı alıp anakartı falan montaj yaptınız yoksa dolu kasa alıp klavyeyi falan mı bağladınız?
KS KS xdawya52 Femtopat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #5 erdemigi dedi: Yeni kasa derken boş kasa mı alıp anakartı falan montaj yaptınız yoksa dolu kasa alıp klavyeyi falan mı bağladınız? Genişletmek için tıkla... Boş kasa alıp herşeyi ona taşıdım birde yeni bir psu aldım başka değişen parça yok Artı 0 Eksi
erdemigi dedi: Yeni kasa derken boş kasa mı alıp anakartı falan montaj yaptınız yoksa dolu kasa alıp klavyeyi falan mı bağladınız? Genişletmek için tıkla... Boş kasa alıp herşeyi ona taşıdım birde yeni bir psu aldım başka değişen parça yok
E erdemigi Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 186 Çözümler 1 9 Mart 2023 #6 xdawya52 dedi: Boş kasa alıp herşeyi ona taşıdım birde yeni bir psu aldım başka değişen parça yok Genişletmek için tıkla... Güç kaynağının bağlantılarını doğru yaptığınıza emin misiniz? Artı 0 Eksi
xdawya52 dedi: Boş kasa alıp herşeyi ona taşıdım birde yeni bir psu aldım başka değişen parça yok Genişletmek için tıkla... Güç kaynağının bağlantılarını doğru yaptığınıza emin misiniz?
KS KS xdawya52 Femtopat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #7 Yani bu konularda çok bilgim yok ama görüntü geliyor eksik parça taktigimi düşünmüyorum Artı 0 Eksi