Lordcain Centipat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #1 Anakartın kutu ezik geldi. İşlemci RAM'im falan yok hatta monitör alacağım yeni. Sizce ne yapmalıyım? Bozuksa iade edebilir miyim? Trendyol'dan aldım. Kutu köşelerdende biraz ezik ama en çok ezik olan yer bu fotoda. Dosya Ekleri IMG_20230706_220019.jpg 125,2 KB · Görüntüleme: 57 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2023
Anakartın kutu ezik geldi. İşlemci RAM'im falan yok hatta monitör alacağım yeni. Sizce ne yapmalıyım? Bozuksa iade edebilir miyim? Trendyol'dan aldım. Kutu köşelerdende biraz ezik ama en çok ezik olan yer bu fotoda.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.452 Makaleler 1 Çözümler 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #2 Kutununu yarısı boşluk oluyor zaten. Eğer mosefet soğutucusu veya ram tırnakları gibi bir yere denk gelmediyse bir sorun olacağını sanmıyorum. Ürün üzerinde bir şey görmüyorsanız büyük ihtimalle hiç bir zarar görmemiştir.
Kutununu yarısı boşluk oluyor zaten. Eğer mosefet soğutucusu veya ram tırnakları gibi bir yere denk gelmediyse bir sorun olacağını sanmıyorum. Ürün üzerinde bir şey görmüyorsanız büyük ihtimalle hiç bir zarar görmemiştir.
6 627056 Centipat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 1.216 Çözümler 3 6 Temmuz 2023 #3 Lordcain dedi: Anakartın kutu ezik geldi. İşlemci RAM'im falan yok hatta monitör alacağım yeni. Sizce ne yapmalıyım? Bozuksa iade edebilir miyim? Trendyol'dan aldım. Kutu köşelerdende biraz ezik ama en çok ezik olan yer bu fotoda. Genişletmek için tıkla... Anakart ta sorun yoksa kullanın bence.
Lordcain dedi: Anakartın kutu ezik geldi. İşlemci RAM'im falan yok hatta monitör alacağım yeni. Sizce ne yapmalıyım? Bozuksa iade edebilir miyim? Trendyol'dan aldım. Kutu köşelerdende biraz ezik ama en çok ezik olan yer bu fotoda. Genişletmek için tıkla... Anakart ta sorun yoksa kullanın bence.
mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 6 Temmuz 2023 #4 Lordcain dedi: Anakartın kutu ezik geldi. İşlemci RAM'im falan yok hatta monitör alacağım yeni. Sizce ne yapmalıyım? Bozuksa iade edebilir miyim? Trendyol'dan aldım. Kutu köşelerdende biraz ezik ama en çok ezik olan yer bu fotoda. Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan elektronik almak mı?
Lordcain dedi: Anakartın kutu ezik geldi. İşlemci RAM'im falan yok hatta monitör alacağım yeni. Sizce ne yapmalıyım? Bozuksa iade edebilir miyim? Trendyol'dan aldım. Kutu köşelerdende biraz ezik ama en çok ezik olan yer bu fotoda. Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan elektronik almak mı?
Serquis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 4.956 Çözümler 13 Yer Kıbrıs Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F MSI BOMBER H610M PNY 8x2 3200MHZ Ram Sapphire Pulse RX6600 8GB MSI Mag A550BN Psu DeepCool CC560 Kasa Kioxia Exercia 500GB M.2 SSD 2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD AOC 24B2XH Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Asker 6 Temmuz 2023 #5 mMichaelMYERS dedi: Trendyol'dan elektronik almak mı? Genişletmek için tıkla... İade edilememe garantili.
mMichaelMYERS dedi: Trendyol'dan elektronik almak mı? Genişletmek için tıkla... İade edilememe garantili.
Lordcain Centipat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #6 mMichaelMYERS dedi: Trendyol'dan elektronik almak mı? Genişletmek için tıkla... Hacı sence elektronik alırken nereden almalıyım? Önerebileceğin güvenli siteler var mı?
mMichaelMYERS dedi: Trendyol'dan elektronik almak mı? Genişletmek için tıkla... Hacı sence elektronik alırken nereden almalıyım? Önerebileceğin güvenli siteler var mı?
mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 7 Temmuz 2023 #7 Lordcain dedi: Hacı sence elektronik alırken nereden almalıyım? Önerebileceğin güvenli siteler var mı? Genişletmek için tıkla... Hepsiburada. 4 tane sistem aldım 1 tane kendim topladım tek bir sıkıntı çıkmadı. Gaming gen tr de öneririm.
Lordcain dedi: Hacı sence elektronik alırken nereden almalıyım? Önerebileceğin güvenli siteler var mı? Genişletmek için tıkla... Hepsiburada. 4 tane sistem aldım 1 tane kendim topladım tek bir sıkıntı çıkmadı. Gaming gen tr de öneririm.
Lordcain Centipat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #8 mMichaelMYERS dedi: Hepsiburada. 4 tane sistem aldım 1 tane kendim topladım tek bir sıkıntı çıkmadı. Gaming gen TR de öneririm. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'dan almaya çalıştım anakartı göndermediler bununla ilgilide bir konu açmıştım zaten, Gaming gen tryide denerim bir daha'kine.
mMichaelMYERS dedi: Hepsiburada. 4 tane sistem aldım 1 tane kendim topladım tek bir sıkıntı çıkmadı. Gaming gen TR de öneririm. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'dan almaya çalıştım anakartı göndermediler bununla ilgilide bir konu açmıştım zaten, Gaming gen tryide denerim bir daha'kine.