wexbae Femtopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #1 Anakarta vidayı sıkarken vida kırıldı içinde kaldı. Ne yapmam lazım?
Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #2 wexbae dedi: Anakarta vidayı sıkarken vida kırıldı içinde kaldı. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Garanti fatura var mı?
wexbae dedi: Anakarta vidayı sıkarken vida kırıldı içinde kaldı. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Garanti fatura var mı?
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.332 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 10 Nisan 2023 #3 Arkasında vida dışarı çıktıysa pense ile döndürerek çıkarmayı deneyebilirsiniz.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 10 Nisan 2023 #4 wexbae dedi: Anakarta vidayı sıkarken vida kırıldı içinde kaldı. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Duruma göre değişir tabiki ben genelde vidaya başka bir vida lehimleyip öyle çıkarıyorum. Tutabileceğin bir nokta varsa karta zarar vermeden çıkarmayı deneyebilirsin.
wexbae dedi: Anakarta vidayı sıkarken vida kırıldı içinde kaldı. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Duruma göre değişir tabiki ben genelde vidaya başka bir vida lehimleyip öyle çıkarıyorum. Tutabileceğin bir nokta varsa karta zarar vermeden çıkarmayı deneyebilirsin.