Biraz garip olabilir Bilgisayarın anakartı ne bulamıyorum. DxDiag komutunu çalıştırıyorum fakat burada sadece HP Pavilion yazısı mevcut. Benim ekran kartım ne ve nerede?
Biraz garip olabilir Bilgisayarın anakartı ne bulamıyorum. DxDiag komutunu çalıştırıyorum fakat burada sadece HP Pavilion yazısı mevcut. Benim ekran kartım ne ve nerede? Eki Görüntüle 1910634
OEM anakart olduğu için biraz zor ancak BIOS versiyonundan anladığım kadarıyla anakartın Gigabyte olma ihtimali yüksek. Gigabyte'in BIOS numaraları bu şekilde isimlendiriliyor çünkü. Kasayı söküp anakarta dışarıdan bakman lazım modeli öğrenmek için ya da BIOS'a girip fotoğraf at.
Bu makalemizde sistemimizde kullanmış olduğumuz bileşenleri ve ayrıntılı özelliklerini öğrenmemizi sağlayan CPU-Z yazılımına göz atıyoruz. Bazı durumlarda
OEM anakart olduğu için biraz zor ancak BIOS versiyonundan anladığım kadarıyla anakartın Gigabyte olma ihtimali yüksek. Gigabyte'in BIOS numaraları bu şekilde isimlendiriliyor çünkü. Kasayı söküp anakarta dışarıdan bakman lazım modeli öğrenmek için ya da BIOS'a girip fotoğraf at.
Windows+R tuşuna basarak Çalıştır uygulamasını açın. Karşınıza gelen pencereye CMD yazarak Tamam seçeneğine veya Enter tuşun tıklayın. Açılan siyah renkli Komut Sistemi içerisine wmic csproduct get name,identifyingnumber,uuid yazarak Enter'a basın