Anakart mikrofonu okumuyor

CaTchUp

Centipat
Makaleler
3
Yer
~Rx~
Öncelikle merhabalar. Bugün bir anda kulaklığımın sesi gitti ve aynı zamanda mikrofon. Sonra biraz uğraştım fakat bir şey olmadı. Ben de ön taraftaki girişleri kullandım ama onda da hafif bir cızırtı oluyor. Sizce mikrofonu okuması için ne yapmam gerekir?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (11).png
    Ekran Görüntüsü (11).png
    809,8 KB · Görüntüleme: 50
Büyük ihtimal donanımsal bir sorun. Öne taktigimda da calismiyor arkaya taktığımda da calismiyor diyorsunuz. Aygiti görüp calismasa yazilimsal derdim de oyle bir şey degil. Jak girislerindede sorun olacagini sanmiyorum. Baska mikrofon takip bilgilendirir misiniz?

Büyük ihtimal donanımsal bir sorun. Öne taktigimda da calismiyor arkaya taktığımda da calismiyor diyorsunuz. Aygiti görüp calismasa yazilimsal derdim de oyle bir şey degil. Jak girislerindede sorun olacagini sanmiyorum. Baska mikrofon takip bilgilendirir misiniz?

Sorun anakartta mı diyeceğim ama bilgisayar 3 haftalık neredeyse.

Sorunu az önce çözdüm. Yaptığım ilk şey ses efekti kısmına girmek oldu, daha sonra aygıta gidip ayarları değiştirdim ve yeniden başlattım ve şükürler olsunki çözdüm.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı