C Canatan1 Centipat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #1 Anakart modelimi öğrenmek istiyordum. Öğrenmek için CPU-Z indirdim ama model bölümünde to be filled by o. E. M yazıyor. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 17,4 KB · Görüntüleme: 143
Anakart modelimi öğrenmek istiyordum. Öğrenmek için CPU-Z indirdim ama model bölümünde to be filled by o. E. M yazıyor.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.120 Makaleler 3 Çözümler 194 24 Mayıs 2021 #2 Bir de AIDA64 ile bakın.
C Canatan1 Centipat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #3 ItsAllGoodman dedi: Bir de AIDA64 ile bakın. Genişletmek için tıkla... Maalesef unkown motherboard yazıyor.
ItsAllGoodman dedi: Bir de AIDA64 ile bakın. Genişletmek için tıkla... Maalesef unkown motherboard yazıyor.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.120 Makaleler 3 Çözümler 194 24 Mayıs 2021 #4 Canatan1 dedi: Maalesef unkown motherboard yazıyor. Genişletmek için tıkla... Eğer hiçbir program göstermiyorsa son çare olarak anakartı gözünüzle kontrol edebilirsiniz.
Canatan1 dedi: Maalesef unkown motherboard yazıyor. Genişletmek için tıkla... Eğer hiçbir program göstermiyorsa son çare olarak anakartı gözünüzle kontrol edebilirsiniz.
C Canatan1 Centipat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #5 ItsAllGoodman dedi: Eğer hiçbir program göstermiyorsa son çare olarak anakartı gözünüzle kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim öğrendim. İyi forumlar.
ItsAllGoodman dedi: Eğer hiçbir program göstermiyorsa son çare olarak anakartı gözünüzle kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim öğrendim. İyi forumlar.