Ayhankazgın14 Decapat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 389 Çözümler 1 6 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar bulamıyorum. Anakart modelini bunu çözmenin bir yolu var mı yoksa illa kasanın içini mi açmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2021
Arkadaşlar bulamıyorum. Anakart modelini bunu çözmenin bir yolu var mı yoksa illa kasanın içini mi açmam lazım?
Çözüm Is That A SKYLINE 6 Şubat 2021 Ayhankazgın14 dedi: Arkadaşlar bulamıyorum. Anakart modelini bunu çözmenin bir yolu var mı yoksa illa kasanın içini mi açmam lazım? Genişletmek için tıkla... CPU-Z yükle mainboard kısmına gel.
Ayhankazgın14 dedi: Arkadaşlar bulamıyorum. Anakart modelini bunu çözmenin bir yolu var mı yoksa illa kasanın içini mi açmam lazım? Genişletmek için tıkla... CPU-Z yükle mainboard kısmına gel.
Is That A SKYLINE Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 2.308 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek R34'ün direksiyonu. 6 Şubat 2021 #2 Ayhankazgın14 dedi: Arkadaşlar bulamıyorum. Anakart modelini bunu çözmenin bir yolu var mı yoksa illa kasanın içini mi açmam lazım? Genişletmek için tıkla... CPU-Z yükle mainboard kısmına gel. Artı 2 Eksi Çözüm
Ayhankazgın14 dedi: Arkadaşlar bulamıyorum. Anakart modelini bunu çözmenin bir yolu var mı yoksa illa kasanın içini mi açmam lazım? Genişletmek için tıkla... CPU-Z yükle mainboard kısmına gel.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.913 Makaleler 21 Çözümler 30 6 Şubat 2021 #3 AIDA64 Programı ile bakar mısın? Artı 0 Eksi