berkants Centipat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2 27 Ekim 2019 #1 BIOS güncellemek istiyordum fakat anakart modelini hiçbir yerde bulamadım. Hwinfo, CPU-Z, AIDA64 gibi programları da denedim sonuç aynı. Dosya Ekleri cpu-z.png 18,9 KB · Görüntüleme: 62 hwinfo.png 10 KB · Görüntüleme: 55 Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ekim 2019
BIOS güncellemek istiyordum fakat anakart modelini hiçbir yerde bulamadım. Hwinfo, CPU-Z, AIDA64 gibi programları da denedim sonuç aynı.
bukibuks Hectopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 3 27 Ekim 2019 #2 Abra A5 V13 Sürücü Sayfası Sayfamızda Abra A5 V13 Modellerinin Sürücüleri Bulunmaktadır. www.monsternotebook.com.tr Sitelerinde herhangi bir güncelleme görünmüyor. Artı 0 Eksi
Abra A5 V13 Sürücü Sayfası Sayfamızda Abra A5 V13 Modellerinin Sürücüleri Bulunmaktadır. www.monsternotebook.com.tr Sitelerinde herhangi bir güncelleme görünmüyor.
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ekim 2019 #3 Merhabalar. Monster Notebooklar için BIOS güncelleme listesi linkini aşağıda veriyorum. Notebooklar o şekilde güncellenmiyor... Abra A5 V13 Sürücü Sayfası Sayfamızda Abra A5 V13 Modellerinin Sürücüleri Bulunmaktadır. www.monsternotebook.com.tr Artı 0 Eksi
Merhabalar. Monster Notebooklar için BIOS güncelleme listesi linkini aşağıda veriyorum. Notebooklar o şekilde güncellenmiyor... Abra A5 V13 Sürücü Sayfası Sayfamızda Abra A5 V13 Modellerinin Sürücüleri Bulunmaktadır. www.monsternotebook.com.tr
KS KS berkants Centipat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2 27 Ekim 2019 #4 r.yasar10 dedi: Merhabalar. Monster Notebooklar için BIOS güncelleme listesi linkini aşağıda veriyorum. Notebooklar o şekilde güncellenmiyor... Abra A5 V13 Sürücü Sayfası Sayfamızda Abra A5 V13 Modellerinin Sürücüleri Bulunmaktadır. www.monsternotebook.com.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak. Uygulamalarda Standart Standart olarak görünmesi neden acaba? Artı 0 Eksi
r.yasar10 dedi: Merhabalar. Monster Notebooklar için BIOS güncelleme listesi linkini aşağıda veriyorum. Notebooklar o şekilde güncellenmiyor... Abra A5 V13 Sürücü Sayfası Sayfamızda Abra A5 V13 Modellerinin Sürücüleri Bulunmaktadır. www.monsternotebook.com.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak. Uygulamalarda Standart Standart olarak görünmesi neden acaba?
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ekim 2019 #5 berkants dedi: Teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak. Uygulamalarda Standart Standart olarak görünmesi neden acaba? Genişletmek için tıkla... Laptoplarda kullanılan anakartların tam modeli olmadığı için uygulamalar kartı tanımıyor. O yüzden. Artı 0 Eksi
berkants dedi: Teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak. Uygulamalarda Standart Standart olarak görünmesi neden acaba? Genişletmek için tıkla... Laptoplarda kullanılan anakartların tam modeli olmadığı için uygulamalar kartı tanımıyor. O yüzden.