A ALPER ÇELİK34POYRAZ Decapat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #1 Anakartım bu. Resimde var mı bilmiyorum fakat internette bulamıyorum nedense. Nasıl güncelleyebilirim? Yardım edebilecek biri varsa sevinirim.
Anakartım bu. Resimde var mı bilmiyorum fakat internette bulamıyorum nedense. Nasıl güncelleyebilirim? Yardım edebilecek biri varsa sevinirim.
E emirdemirci1907 Picopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 531 Çözümler 2 28 Mart 2021 #2 ALPER ÇELİK34POYRAZ dedi: Anakartım bu. Resimde var mı bilmiyorum fakat internette bulamıyorum nedense. Nasıl güncelleyebilirim? Yardım edebilecek biri varsa sevinirim. Eki Görüntüle 944357 Genişletmek için tıkla... Gözcü programını kullanabilirsiniz forumdaki bir abi yaptı.
ALPER ÇELİK34POYRAZ dedi: Anakartım bu. Resimde var mı bilmiyorum fakat internette bulamıyorum nedense. Nasıl güncelleyebilirim? Yardım edebilecek biri varsa sevinirim. Eki Görüntüle 944357 Genişletmek için tıkla... Gözcü programını kullanabilirsiniz forumdaki bir abi yaptı.
scorpiongibiyim Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 121 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 28 Mart 2021 #3 Ekten ulaşabilirsiniz. İyi forumlar. Gözcü (Visual Basic) Programın özelikleri: OS, anakart, CPU, RAM, GPU, disk, ağ, pil, yüklü sürücüler bilgilerini gösterme ve yazdırma. Versiyon: Gözcü 1.8.4.0 Paketleme türü: Gözcü.exe / Portable - X64, X86 Platform: Windows 10 Programlama dili: Visual Basic, C# Yenilikler Gözcü üst kısmı komple yenilendi ve... www.technopat.net
Ekten ulaşabilirsiniz. İyi forumlar. Gözcü (Visual Basic) Programın özelikleri: OS, anakart, CPU, RAM, GPU, disk, ağ, pil, yüklü sürücüler bilgilerini gösterme ve yazdırma. Versiyon: Gözcü 1.8.4.0 Paketleme türü: Gözcü.exe / Portable - X64, X86 Platform: Windows 10 Programlama dili: Visual Basic, C# Yenilikler Gözcü üst kısmı komple yenilendi ve... www.technopat.net
E emirdemirci1907 Picopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 531 Çözümler 2 28 Mart 2021 #4 scorpiongibiyim dedi: Ekten ulaşabilirsiniz. İyi forumlar. Gözcü (Visual Basic) Programın özelikleri: OS, anakart, CPU, RAM, GPU, disk, ağ, pil, yüklü sürücüler bilgilerini gösterme ve yazdırma. Versiyon: Gözcü 1.8.4.0 Paketleme türü: Gözcü.exe / Portable - X64, X86 Platform: Windows 10 Programlama dili: Visual Basic, C# Yenilikler Gözcü üst kısmı komple yenilendi ve... www.technopat.net Genişletmek için tıkla... O eski sürüm, yeni sürüm bu: Gözcü son sürüm
scorpiongibiyim dedi: Ekten ulaşabilirsiniz. İyi forumlar. Gözcü (Visual Basic) Programın özelikleri: OS, anakart, CPU, RAM, GPU, disk, ağ, pil, yüklü sürücüler bilgilerini gösterme ve yazdırma. Versiyon: Gözcü 1.8.4.0 Paketleme türü: Gözcü.exe / Portable - X64, X86 Platform: Windows 10 Programlama dili: Visual Basic, C# Yenilikler Gözcü üst kısmı komple yenilendi ve... www.technopat.net Genişletmek için tıkla... O eski sürüm, yeni sürüm bu: Gözcü son sürüm
A ALPER ÇELİK34POYRAZ Decapat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #5 scorpiongibiyim dedi: Ekten ulaşabilirsiniz. İyi forumlar. Gözcü (Visual Basic) Programın özelikleri: OS, anakart, CPU, RAM, GPU, disk, ağ, pil, yüklü sürücüler bilgilerini gösterme ve yazdırma. Versiyon: Gözcü 1.8.4.0 Paketleme türü: Gözcü.exe / Portable - X64, X86 Platform: Windows 10 Programlama dili: Visual Basic, C# Yenilikler Gözcü üst kısmı komple yenilendi ve... www.technopat.net Genişletmek için tıkla... birde bişi dicem nereden ulaşabilirim birde ben şimdi yazı yazarken yazılar pembe çıkıyor masaustum fln da oyle neyden kaynaklanıyor olabilir
scorpiongibiyim dedi: Ekten ulaşabilirsiniz. İyi forumlar. Gözcü (Visual Basic) Programın özelikleri: OS, anakart, CPU, RAM, GPU, disk, ağ, pil, yüklü sürücüler bilgilerini gösterme ve yazdırma. Versiyon: Gözcü 1.8.4.0 Paketleme türü: Gözcü.exe / Portable - X64, X86 Platform: Windows 10 Programlama dili: Visual Basic, C# Yenilikler Gözcü üst kısmı komple yenilendi ve... www.technopat.net Genişletmek için tıkla... birde bişi dicem nereden ulaşabilirim birde ben şimdi yazı yazarken yazılar pembe çıkıyor masaustum fln da oyle neyden kaynaklanıyor olabilir
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #6 $MODEL_NAME$ Support | Dynabook The Official Dynabook & Toshiba Support Website provides support for $MODEL_NAME$. support.dynabook.com Buradan güncelleyeceksiniz.
$MODEL_NAME$ Support | Dynabook The Official Dynabook & Toshiba Support Website provides support for $MODEL_NAME$. support.dynabook.com Buradan güncelleyeceksiniz.
A ALPER ÇELİK34POYRAZ Decapat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #7 Paveloyd dedi: $MODEL_NAME$ Support | Dynabook The Official Dynabook & Toshiba Support Website provides support for $MODEL_NAME$. support.dynabook.com Buradan güncelleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... bios burdan güncellesem bilgisayarımda sorun oluşmaz demi
Paveloyd dedi: $MODEL_NAME$ Support | Dynabook The Official Dynabook & Toshiba Support Website provides support for $MODEL_NAME$. support.dynabook.com Buradan güncelleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... bios burdan güncellesem bilgisayarımda sorun oluşmaz demi