Emin Bozgeyik Megapat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 862 Makaleler 12 Yer The Earth 16 Ekim 2014 #1 Gigabyte markalı anakartımın Bios sürümünü güncellemek istiyorum. Fakat anakartın modelini bilmiyorum, nasıl öğrenebilirim? Not: Windows 7 32x BİT kullanıyorum.
Gigabyte markalı anakartımın Bios sürümünü güncellemek istiyorum. Fakat anakartın modelini bilmiyorum, nasıl öğrenebilirim? Not: Windows 7 32x BİT kullanıyorum.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 16 Ekim 2014 #2 Emin Bozgeyik dedi: Gigabyte markalı anakartımın Bios sürümünü güncellemek istiyorum. Fakat anakartın modelini bilmiyorum, nasıl öğrenebilirim? Not: Windows 7 32x BİT kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Aida64 HTML Raporu Oluşturma (Resimli anlatım)
Emin Bozgeyik dedi: Gigabyte markalı anakartımın Bios sürümünü güncellemek istiyorum. Fakat anakartın modelini bilmiyorum, nasıl öğrenebilirim? Not: Windows 7 32x BİT kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Aida64 HTML Raporu Oluşturma (Resimli anlatım)