Anakart montajı nasıl yapılır?

regenaton

Hectopat
Arkadaşlar bugün siparişimi verdiğim ürünlerin hepsi geldi ve kuruluma geçtim ama ne fanların RGB'si yanıyor ne de monitöre görüntü geliyor. Fotoğraf attım lütfen cevap verin. Ayrıca PCI-e X16 girşinin kilidini kırdım ilk günden(mandalını) inş anakartıma bir şey olmamıştır. Kasa: Corasir arbide Delta 650W80+. Anakart: ASUS TUF B550-PLUS

Attığınız görsellerden hiçbir şey anlaşılmıyor. RGB'lerin yönü var ona dikkat edin. Mandal konusunda sadece mandal ise sorun olmaz da siz en iyisi kaçınmayın ve bir bilgisayarcıya gidin çevrenizde. Hem estetik kablolama hem de işlemlerin doğruluğu için gözünüzün önünde yaptırın.

Hocam kilidi kırdıysanız ekran kartının sabit durması zor. O kilit sabit tutuyor kartı ve yuvaya oturtuyor.
Elimizde herhangi bir görsel/veri yokki yardım etsin insanlar.
Attığınız görsellerden hiçbir şey anlaşılmıyor
Bende hiçbir şey görünmüyor görsel olarak.

Mandalı nasıl kırdın anlayamadım ama çok geçmiş olsun. Bir bilene ya da çevrendeki bilgisayar tamiri yapan bir yere götürüp kurulumu yaptırırsan senin için daha iyi olacak gibi. O mandalı kırmak kolay bir şey değil çünkü.

Foto bir bende mi yok, detaylı olarak 5-6 fotoğraf atın her türlü yardımcı olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…