mertpir Decapat Katılım 2 Ağustos 2018 Mesajlar 137 Çözümler 1 3 Mart 2020 #1 Merhaba, yeni anakart aldım. Adı Foxconn G31MV DDR2. iki saattir, hangi kabloyu nereye takacağım anlamadım. Bir kaç kere ekran geldi ama sanırım anakart klavyeyi görmediği için, BIOS'a giremedim. Yardım ederseniz çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2020
Merhaba, yeni anakart aldım. Adı Foxconn G31MV DDR2. iki saattir, hangi kabloyu nereye takacağım anlamadım. Bir kaç kere ekran geldi ama sanırım anakart klavyeyi görmediği için, BIOS'a giremedim. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 3 Mart 2020 #2 Youtube'de Technopat'ın toplama videolarına bakabilirsiniz. Biraz eski videolarda her şeyiyle gösteriyorlar.
Youtube'de Technopat'ın toplama videolarına bakabilirsiniz. Biraz eski videolarda her şeyiyle gösteriyorlar.
mertpir Decapat Katılım 2 Ağustos 2018 Mesajlar 137 Çözümler 1 3 Mart 2020 #3 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Youtube'de Technopat'ın toplama videolarına bakabilirsiniz. Biraz eski videolarda her şeyiyle gösteriyorlar. Genişletmek için tıkla... baktım ama yeterli olmadı güç kaynağı 250 watt psu onların gösterdiği kablolarla aynı değil yardım edemez misin
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Youtube'de Technopat'ın toplama videolarına bakabilirsiniz. Biraz eski videolarda her şeyiyle gösteriyorlar. Genişletmek için tıkla... baktım ama yeterli olmadı güç kaynağı 250 watt psu onların gösterdiği kablolarla aynı değil yardım edemez misin
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 3 Mart 2020 #4 mertpir dedi: baktım ama yeterli olmadı güç kaynağı 250 watt psu onların gösterdiği kablolarla aynı değil yardım edemez misin Genişletmek için tıkla... Hocam eski videolara bakın.
mertpir dedi: baktım ama yeterli olmadı güç kaynağı 250 watt psu onların gösterdiği kablolarla aynı değil yardım edemez misin Genişletmek için tıkla... Hocam eski videolara bakın.
mertpir Decapat Katılım 2 Ağustos 2018 Mesajlar 137 Çözümler 1 3 Mart 2020 #5 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Hocam eski videolara bakın. Genişletmek için tıkla... baktım olmuyo biri yardım edebilir mi
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Hocam eski videolara bakın. Genişletmek için tıkla... baktım olmuyo biri yardım edebilir mi