Priviyet Putin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 1.714 Çözümler 11 3 Mart 2021 #1 Arkadaşlar yakın zamanda kendi bilgisayarımı toplamak istiyorum, ancak en korktuğum şey anakart yanlış montajlamak, tüm parçalarımın çöpe gitmesini istemiyorum. Nasıl yapmam gerektiğini anlatan yazı veya video benzeri bir kaynak önerebilir misiniz?
Arkadaşlar yakın zamanda kendi bilgisayarımı toplamak istiyorum, ancak en korktuğum şey anakart yanlış montajlamak, tüm parçalarımın çöpe gitmesini istemiyorum. Nasıl yapmam gerektiğini anlatan yazı veya video benzeri bir kaynak önerebilir misiniz?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 3 Mart 2021 #2 Technopat sistem toplama videolarını izleyin. Son düzenleme: 3 Mart 2021
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #3 Technopat'ın neredeyse her videosunda her detayına kadar anlatılmış. Kendi sistemine yakın sistemlere bakabilirsin.
Technopat'ın neredeyse her videosunda her detayına kadar anlatılmış. Kendi sistemine yakın sistemlere bakabilirsin.
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.833 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 3 Mart 2021 #4 Anakart yükseltme vidalarını sakın unutmayın, onlar olmadan toplar ve sisteme güç verirseniz o zaman çöp olur, kaçarı yok.
Anakart yükseltme vidalarını sakın unutmayın, onlar olmadan toplar ve sisteme güç verirseniz o zaman çöp olur, kaçarı yok.
D DGDev Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.420 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Mart 2021 #5 Bileşenlerin anakarta montajlanmasını öğrenmek için ben de internette bol bol video izledim ve öğrendim sana izlediğim birkaç video önereyim; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bileşenlerin anakarta montajlanmasını öğrenmek için ben de internette bol bol video izledim ve öğrendim sana izlediğim birkaç video önereyim; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Priviyet Putin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 1.714 Çözümler 11 3 Mart 2021 #6 srcn90 dedi: Anakart yükseltme vidalarını sakın unutmayın, onlar olmadan toplar ve sisteme güç verirseniz o zaman çöp olur, kaçarı yok. Genişletmek için tıkla... zaten tek korktuğum şey o, benim pek bilgim yok ama MSI MAG FORGE 100R TEMPERED GLASS Bu kasa modelinde yükseltme vidaları hangi anakart tipine uyumlu olarak geliyor, (ATX,mATX vb.)
srcn90 dedi: Anakart yükseltme vidalarını sakın unutmayın, onlar olmadan toplar ve sisteme güç verirseniz o zaman çöp olur, kaçarı yok. Genişletmek için tıkla... zaten tek korktuğum şey o, benim pek bilgim yok ama MSI MAG FORGE 100R TEMPERED GLASS Bu kasa modelinde yükseltme vidaları hangi anakart tipine uyumlu olarak geliyor, (ATX,mATX vb.)