teresamendoza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 18 12 Şubat 2021 #1 Sistemimdeki anakartı nasıl çıkaracağım? Teoride vidaları sökücek olsakta gene emin olmak istedim. Videolu olarak atabilirseniz güzel olur. İngilizce ya da Türkçe fark etmez.
Sistemimdeki anakartı nasıl çıkaracağım? Teoride vidaları sökücek olsakta gene emin olmak istedim. Videolu olarak atabilirseniz güzel olur. İngilizce ya da Türkçe fark etmez.
R rizaali5334 Femtopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #2 Video olarak bunu buldum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Video olarak bunu buldum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kaplumbaga deden Kilopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 960 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #3 Anakart ile kasayı tutturan vidaları çıkartırsanız anakart çıkmış olur.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 12 Şubat 2021 #4 Önce PSU kablolarını, sonra GPU'yu, sonra kasa kablolarını, en son vidaları çıkarman lazım.